Weekendens lækre – og meget nemme – crumblekage

IMG_5655 IMG_5656

Jeg bagte denne lækre, sprøde og velduftende kage i søndags. Den er nem at lave – som i N E M ! ! ! Så hold dig ikke tilbage. Den er ikke spor sund, trods lækre bær i bunden 😉

  • øverste dej røres sammen, og laves af
    • 2 dele mel
    • 1 del flydende margarine
    • 2 dele sukker
    • 1 del havregryn
    • evt. lidt vand
  • i bunden fyldes ca. 200 gram bær (i denne kage brugte jeg hindbær og blåbær fra frost)
  • revet marcipan over bærrene
  • brun farin drysses med let hånd (jeg havde kun ca. 20 gram på lager)
  • evt. hakkede mandler drysses ovenpå
  • til sidst lægges den blandede dej ovenpå bær/marcipan/farin/mandler
  • bages i ca. 35-40 minutter ved 180 grader (uden varmluft)

Vi spiser kagen med skyr og friskbrygget kaffe til. Det smager himmelsk!

Velbekomme 🙂

Lær, hvor nemt det er at tiltrække læsere til din blog med denne video.

Du får en kort videoguide, der med 7 nemme trin lærer dig vejen til flere læsere på din blog. 
Du får også et arbejdsark, du kan bruge som en tjekliste ved hvert blogindlæg.

Kærlig hilsen Katrine
 
Ps. Du tilmelder dig samtidig min mailliste

Tak for din tilmelding. Hold øje med din indbakke

Pin It on Pinterest