Vinterstøvler til pigerne

Efteråret er her, og vinteren nærmer sig – kulden kryber nærmere hver dag, og pigerne er begyndt at få kolde tæer, når de er ude. Kondiskoene er ikke længere nok, så vinterstøvlerne må frem.

Dem fra sidste år er godt brugte. Ikke slidte, men brugte. De kan godt bruges nogle dage endnu, men de holder ikke vinteren over. Begge deres fødder vokser jo stadigvæk, så jeg vil tro, at de heller ikke kan passe dem længere, når der gået nogle uger.

Jeg har derfor søgt på nettet efter nye støvler til dem. Og jeg har fundet nogle ret gode bud, synes jeg.

vinterstøvler til pigerne og mig, bisgaard

Bisgaard Tex til Laura

Disse Bisgaardstøvler til Laura er mega-smarte! Jeg er selv vild med modellen, og jeg er sikker på, at Laura vil elske en sort og meget enkel støvle. Dog er jeg ikke sikker på, at hun kan lide stjernen…måske den virker lidt for barnagtig for hende (mest fordi hun har haft mange støvler og sko som mindre, hvor der var denne stjerne på) 

Måske dem her fra Angulus kunne passe til hendes smag og ønsker?

vinterstøvler til pigerne og mig, angulus

Angulus støvle med spænder til Laura

Jeg synes, de er MEGA smarte. Også selvom det er med rågummisål!

Laura har jo en mening om alting efterhånden. Hun er meget bevidst om, hvordan hendes look skal være, og derfor kan jeg ikke bare købe noget til hende længere. Hun skal selv have godkendt det – så jeg bestiller ikke disse, før hun har sagt ok!

vinterstøvler, pigerne, primigi

Primigi Goretex til Vera

Vera, derimod, hun er noget nemmere at købe tøj til!

Hun kan som regel lide det meste. Dét, hun kan være utilfreds med er, hvis noget kradser eller klør. Så sådan noget som hjemmestrikkede sokker er absolut no-go til hende 😉

Men disse støvler er perfekte! De kradser ingen steder, og de varmer hende bette fødder.

vinterstøvler, pigerne, Billi Bi

Billi Bi bikerstøvle til mig

Denne støvle synes jeg er helt igennem fed 😀

Jeg elsker den allerede, og jeg skal helt sikkert have bestilt dem. De er med foer, og de kan nemt tages af og på. De er tilpas rå og alligevel helt klassiske. I love it!

Har du styr på jeres vinterstøvler derhjemme?

Kærlig hilsen Katrine

Indeholder affiliatelinks

 

vinterstøvler, pin

GemGem

GemGem

GemGem

(Visited 28 times, 1 visits today)

Lær, hvor nemt det er at tiltrække læsere til din blog med denne video.

Du får en kort videoguide, der med 7 nemme trin lærer dig vejen til flere læsere på din blog. 
Du får også et arbejdsark, du kan bruge som en tjekliste ved hvert blogindlæg.

Kærlig hilsen Katrine
 
Ps. Du tilmelder dig samtidig min mailliste

Tak for din tilmelding. Hold øje med din indbakke

Pin It on Pinterest