Syltede rødløg med vanilje

Jeg er blevet inspireret af hende her til at lave syltede rødløg. Jeg har dog ikke helt fulgt hendes opskrift, men i stedet tilsat vanilje, og det smager GODT, synes jeg!

opskrift, rødløg, syltede, nemt, syltede rødløg

opskrift, rødløg, syltede, nemt, syltede rødløg

opskrift, rødløg, syltede, nemt, syltede rødløg

opskrift, rødløg, syltede, nemt, syltede rødløg


opskrift, rødløg, syltede, nemt, syltede rødløg

Min opskrift på syltede rødløg får du her:

  • 3 store rødløg
  • 3 dl. husholdningseddike
  • 1 dl. sukker
  • 1 tsk. peberkorn
  • 1 stang vanilje

Sådan gør du:

Skær løg i ringe og put dem i glassene. Jeg kunne fylde halvanden glas af den slags på billederne. Giv eddike og sukker et lille opkog sammen med peberkorn og vaniljen, som du har delt på langs og skrabet kornene ud. Jeg deler vaniljekornene med lidt af sukkeret, inden jeg tilsætter det i gryden.

Hæld blandingen over løgene og luk til med det samme. Stil dem koldt, indtil de skal serveres.

Mine nåede at sylte i 24 timer, og jeg synes, de var gode herefter. Kenneth synes dog, at de godt måtte få lidt længere tid.

Så jeg tænker, at det er efter smag og behag, hvor længe de skal stå i glasset, inden de er klar til servering.

Vi spiste dem som tilbehør til kød på grillen. Det er sådan lidt tapas-agtigt at få det på den måde. De kan også serveres til hotdogs og til de hjemmelavede burgere 😉

Velbekomme!

Kærlig hilsen Katrine

Lær, hvor nemt det er at tiltrække læsere til din blog med denne video.

Du får en kort videoguide, der med 7 nemme trin lærer dig vejen til flere læsere på din blog. 
Du får også et arbejdsark, du kan bruge som en tjekliste ved hvert blogindlæg.

Kærlig hilsen Katrine
 
Ps. Du tilmelder dig samtidig min mailliste

Tak for din tilmelding. Hold øje med din indbakke

Pin It on Pinterest