Stærke Kvinder, der inspirerer mig #2

Søndag d. 9. juli udgav jeg Stærke Kvinder #1.

Wow, sikke en stærk kvinde! Tak for dig!

 

Som tidligere skrevet deler jeg hen over sommeren interviews med udvalgte kvinder, der på den ene eller den anden måde inspirerer mig.

Alle kvinderne, jeg har udvalgt, er stærke kvinder, der har ben i næsen og ikke er bange for at træde frem og vise, hvem de er.

Dét er noget, jeg selv arbejder med – om som jeg arbejder henimod.

At træde frem og vise, hvem jeg er!

 

I dag får du et interview med Christine fra Emovation.

God fornøjelse og læselyst!

 stærke kvinder, emovation, christine carøe

 

Indledningsvist…

Tusind tak for æren, Katrine – jeg er dybt taknemmelig over at få ’taletid’ på din skønne blog. Det skal være mig en fornøjelse at dele mine tanker omkring min ’business-baby’, Emovation. Et univers, som virkelig giver mig luft under vingerne og motiverer mig til at arbejde endnu hårdere og mere målrettet.

 

En livsmission – at hjælpe andre med at udleve deres fulde potentiale

Emovation er resultatet af min personlige rejse, som åbenbarede sig i det, jeg føler er blevet en livsmission – at hjælpe andre til at opnå deres fulde potentiale, så de kan nå deres mål og drømme.

Du kender det måske – du bliver ved med at ramle ind i ’muren’ med 120 km/t og pludselig går det op for dig, at hvis du ønsker noget andet, så må du gøre noget andet. Du er nødt til selv at tage action!

Idéen til Emovation er flere års tanker, erfaringer og oplevelser, der er kulmineret i, at jeg havde behov for at skabe et univers, hvor igennem jeg kan hjælpe andre videre på deres rejse.

Nøgleordet i Emovation er balance.

Det kan være lidt af en øvelse at skabe balance i livet. Balance mellem job og privatliv, mellem familie og venner, alenetid og socialt, egne behov og andres, egne drømme og hverdagen, osv. Hvis ikke vi er i balance, formår at stille vores egne behov, give os selv kærlighed og sætte kursen mod vores drømme og mål, så kan vi ikke være noget for andre. Dét er motivationen bag Emovation – at hjælpe andre med at skabe det liv de inderst inde går og drømmer om.

 

Emovation – en succes?

Hver gang, jeg har en klient, som går fra vores session med armene over hovedet, er jeg sprængfyldt med fornyet energi og motivation. Det giver det største sus i kroppen at vide, at mine klienter får brugbare redskaber med sig, ny viden, selvindsigt og den fornødne opbakning i processen.

Det er vigtigt for mig, at vi er i øjenhøjde, og at de redskaber, som vi bruger i forløbet, kan bruges allerede når klienten kommer hjem og hverdagen går videre. Det skal ikke være sværere end højest nødvendigt at hjælpe sig selv, for rejsen er i sig selv en udfordrende størrelse, som tager tid. Der findes ingen ’quick fixes’, når det handler om personlig udvikling og selvindsigt.

Desuden arbejder jeg også med virksomheder, som har brug for en ekstra hånd til at skabe bedre trivsel samt assistance til at afholde medarbejderudviklingssamtaler. Det er ganske spændende at få lov til at komme med bag facaden og assistere i en vigtig proces, som mange virksomheder desværre glemmer lidt – medarbejderne er et vigtigt aktiv for alle virksomheder, og der gemmer sig et kæmpe potentiale og masser af viden i alle de fantastiske mennesker, som er ansat.

Ikke alle virksomheder formår at ’spille medarbejderne gode’, så potentialet forløses og der skabes synergi. Det er her, jeg ’spiller virksomheden god’.

 

Det bedste ved Emovation – frihed til at avancere og blive endnu skarpere

Emovation er et univers, som giver mig muligheden for at udfolde mit eget potentiale, så at sige. Jeg har muligheden for at skabe rammerne for forskellige aktiviteter, hvor min viden og erfaring kommer andre til gode. Og dét er jo egentlig formålet med det hele. Det er vigtigt for mig, at der er god kemi, tryghed og tillid mellem mine klienter, kunder og mig. Der er masser af ting på tegnebrættet, som jeg glæder mig til at give liv inden længe.

 

Find ’hjem’ i dig selv

Når du har brug for at ’finde hjem’, så er det vigtigt at anderkende, at det er en proces. Der findes ingen facit, ingen ’quick fixes’, ingen genveje og ingen andre end dig selv, der kan gøre det for dig.

Tough info, I know!

Men mist ikke håbet på forhånd – for når først du påbegynder din rejse og graver flere og flere spadestik dybere, jo mere fri vil du føle dig. Pludselig er det DIG, der styrer og sætter kursen. Det er DIG, der bestemmer tempo, transportform, selskab på turen og destination. Dét føles for vildt.

Udnyt de værktøjer, der er og vær nysgerrig – jeg tror ikke på, at man igennem hele livet skal kunne klare udfordringerne selv. Man skal bruge den hjælp, der er ved hånden. Om det er en psykolog, terapeut, coach, clairvoyant, god veninde, et onlineforløb eller noget helt andet – hvis det føles rigtigt for dig og giver dig den indsigt, som du skal bruge for at nå næste delmål på din rejse, så er det bare om at gribe muligheden.

Og lov mig at være åben! Du kan aldrig vide, hvilken form, selvindsigt og nye redskaber har.

Du kunne blive positivt overrasket.

 

Inspirationskilder

Jeg inspireres egentlig af alle mennesker, som jeg møder på min vej. De giver mig alle noget at reflektere over, hvad enten, det er nye temaer, nyt lys på gamle skygger, ny viden eller noget helt andet og uventet.

Hvis man er nysgerrig og åben, så er der inspiration at hente alle vegne. Jeg omgives af mennesker, som alle bidrager med et eller andet. Gode veninder, familie, netværks-kollegaer, samarbejdspartnere, fremmede på gaden, klienter, foredragsholdere, film og bøger… Jeg kunne blive ved!
Det er helt fantastisk, at lære nye ting og blive udfordret til at tænke anderledes.

 

Afslutningsvist…

Husk det nu:

Du er noget helt særligt.

Ingen er som dig.

Ingen har dit potentiale.

Ingen kan leve dit liv.

Hold dig ikke tilbage, tro på dig selv, nyd livet.

Du fortjener det ypperligste.

 

Skulle du have lyst til at tage styringen i DIT liv og komme stærkt videre, så er du altid velkommen til at kontakte mig.

Og er du bare nysgerrig på, hvad jeg går og fordriver tiden med, så følg gerne med på Facebook og Instagram. Du skal være så hjerteligt velkommen.

 

Desuden vil jeg gerne benytte lejligheden til at give dig et fantastisk sommertilbud, så du kan komme nærmere din kerne og dit drømmeliv:

1:1 session á 60 min. for 500 kr.

5x 1:1 session á 60 min. for 2250 kr. (450 kr. pr. session)

 

Tilbuddet gælder, når du henvender dig til mig på mail eller telefon og oplyser rabatkoden ”MitDrømmeliv” og frem til og med udgangen af august 2017.

 

De bedste hilsner – og ønske om en fantastisk sommer til dig,

 

Christine Carøe

Emovation | +45 9393 1386 | christine@emovation.dk

 

stærke kvinder, emovation, christine carøe

∞∞∞

 

Tak for dig, Christine!

Jeg håber, at du – kære læser – også blev inspireret af Christines fortælling. Hun er en stærk kvinde, der IKKE er i tvivl om, hvad der gør hende glad. Dét inspirerer mig sindssygt meget!! Hun er én af de stærke kvinder, jeg godt gad være lidt mere som.

Og tusinde tak til Christine, fordi du vil være med her på bloggen 😀

Du kan følge Christine på Facebook og på Instagram. Linkene finder du herunder.

Christines Facebook

Christines Instagram

 

Kærlig hilsen Katrine

GemGem

GemGem

Lær, hvor nemt det er at tiltrække læsere til din blog med denne video.

Du får en kort videoguide, der med 7 nemme trin lærer dig vejen til flere læsere på din blog. 
Du får også et arbejdsark, du kan bruge som en tjekliste ved hvert blogindlæg.

Kærlig hilsen Katrine
 
Ps. Du tilmelder dig samtidig min mailliste

Tak for din tilmelding. Hold øje med din indbakke

Pin It on Pinterest