Stærke Kvinder, der inspirerer mig #3

Søndag d. 29. juli fik du 2. afsnit om Stærke Kvinder. Det handlede om Christine. Hvis du glippede det, så læs med her. Du kan også læse det 1. afsnit i serien. Det handler om Kathrine.

 

I dag får du tredje afsnit i serien om Stærke Kvinder. Det handler om Lene. Lene har jeg mødt på et kursus på Dronninglund Slot, og lige fra hun fortalte om sin business, blev jeg imponeret af hende!

Det handler om indretning – på den helt personlige og inspirerende måde. Og hendes business er hendes Livspassion.

God fornøjelse og rigtig god læselyst!

 

stærke kvinder, livspassion, lene, indretning, inspirerer, inspiration

Hvordan fik du idéen til at starte Livspassion.dk?

Jeg har altid interesseret mig for indretning og det at finde unika ting i bla. naturen og på loppemarkeder, og samtidig har jeg altid været meget kreativ. Jeg har hjulpet veninder med at indrette og sy til deres bolig, men det faldt mig ret sent ind, at det kunne være min levevej.

Egentlig tror jeg, at jeg i min barndom fik en opfattelse af, at man ikke kunne leve af at være kreativ. Min mor ønskede hele sit liv at opstarte en blomster-café, men fik det desværre aldrig gjort. Da vi ryddede op i hendes ting, efter at hun døde, fandt jeg en masse udklip med hendes iværksætter-ideer, og jeg besluttede der, at jeg ville udleve mine drømme.

I foråret 2016 købte jeg en sommerlejlighed ved Vesterhavet. Lejligheden havde været til salg i flere år og havde ikke været mulig at sælge. Jeg fik den derfor ret billigt. Efter en enkelt renovering og en anderledes indretning end der normalt er i sommerhuse, lejede jeg den ud i en periode og solgte den derefter efter en liggetid på under 5 uger. Samtidig solgte jeg den lejlighed (i samme ombyggede hotel) som jeg havde arvet fra mine forældre – og denne blev solgt, inden den kom til ejendomsmægleren. Både udlejningsbureauet og ejendomsmægleren spurgte til et samarbejde med mig, og så var jeg lige pludselig i gang uden egentlig at have planlagt noget som helst. I samme periode hjalp jeg også nogen i mit netværk, hvorefter deres netværk ønskede hjælp ………og siden er det bare drønet derudaf.

 

Hvornår gik du for alvor i gang med at arbejde med Livspassion.dk?

I sommeren 2016

 

Hvad er dit mål med det?

Mit mål er at leve af min passion. At føle, at jeg udvikler Livspassion i den retning, som jeg løbende synes er sjov. Jeg har besluttet, at jeg vil lege i mit liv – også selv om jeg er blevet voksen – og det gør jeg sammen med Livspassion. Hver dag får det mig til at smile og glædes over at jeg sprang ud med det der glæder mig allermest.

 

Hvad har det betydet for din hverdag at have Livspassion.dk?

Det har betydet, at jeg har en kæmpe frihed og samtidig, at jeg holder mig selv i en lidt stram snor. Jeg elsker, at jeg kan planlægge mit job, så det passer med resten af det liv, som jeg ønsker at leve. Og at jeg kan være der for mine børn, når der er mest brug for det – det bliver for mig et heelt liv.

 

Hvad har været din største succesoplevelse?

Årrh der er jo flere …. Men jeg tror at det, at min brochure ligger i Thorkild Kristensens salgsmappe er noget af det, der har givet de største smil.

Men ellers synes jeg jo altid, det er en succes at glæde folk med at hjælpe dem til det, de ønsker.

 

Hvad eller hvem er din(e) største inspirationskilder?

Jeg inspireres egentlig mest af mig selv. Jeg tror ikke min måde at se verden på, ligner de fleste andres og ofte spotter jeg ”guldfund” som andre ikke har tænkt kunne være til noget.

Men jeg holder også meget af at læse boligmagasiner og google forskellige temaer.

 

Hvad synes din omgangskreds om, at du har Livspassion.dk?

Jeg tror, de synes, det er fedt… nok allermest, fordi de ser, hvordan jeg trives med det, jeg gør. Ofte oplever jeg dog også, at nye bekendtskaber får lidt stress over deres rod og ufærdige projekter, når jeg besøger dem. Det er lidt ærgerligt, for jeg er på ingen måde Mrs. Perfekt, som kommer og vurderer på, hvordan folk bor …. Tværtimod ønsker jeg blot at inspirere til, at folk bor lige præcis på den måde, de hver især ønsker – der af kommer mit slogan ”I did it my way”.

På den anden side, er mit eget hjem heller ikke en udstillingsplads, hvor der ikke er plads til at leve det liv, der giver mening – tvært imod oplever jeg ofte, at mine egne projekter bliver udsat, fordi jeg lige er i gang med noget andet.

 

Hvad gør du for at blive ved med at holde Livspassion.dk interessant for følgerne/kunderne?

Jeg forsøger at lave anderledes fotos, så alt på fx min instagramprofil ikke er snorlige ….. ofte prøver jeg at inspirere til, at mine fotos sætter kundens egne tanker i gang.

Jeg arbejder på at blive bedre til at bruge de sociale medier….. det er sjovt, men tager også en del af min arbejdstid…. Men jeg øver 🙂

 

Og hvad gør du for at finde den inspiration, som du så passioneret deler ud af på de forskellige medier?

Jeg gør egentlig ikke noget. Hele mit liv er ideerne bare poppet op uden at jeg rigtig kan forklare hvordan….. og så er det lige meget om jeg er ude i verden, med inspirationsøjne eller om jeg sidder og stirrer ud over havet …..Jeg elsker nye påfund – og det eneste er blot at koble hjernen på et bestemt projekt – så downloader jeg 🙂

 

Hvornår føler du, at du har succes med Livspassion.dk?

Det føler jeg, at jeg har hver dag …. For mig er udviklingen en succes og når kunderne er tilfredse er jeg også.

 

Hvis du skulle forbedre noget, hvad skulle det så være?

Så ville jeg have min egen butik også ….. med lækre møbler og unikafund. Meeen det må vente til økonomien tillader det 🙂

 

Hvad er det bedste ved at have Livspassion.dk?

Det er, at jeg lever af det, jeg synes der er aller sjovest – nemlig indretning, kreativitet og finurlige fund.

Jeg elsker det 🙂

 

Har du nogle gode råd til andre, der gerne vil i gang med at indrette sig mere unikt og personligt?

Jamen, jeg synes selvfølgelig, de skal få mig på besøg (griner). Og ellers synes jeg, at de skal begynde at eksperimentere. Mange er lidt bange for at gøre noget nyt af frygt for, at de fortryder – og derfor beholder de hvide vægge og et hjem, de ikke er tilfredse med. I min verden kan man jo bare male om, hvis man vælger forkert. Engang da jeg var i 20’erne, malede jeg 3 gange før jeg fandt frem til den helt rigtige blå i mit soveværelse – derefter havde jeg fået det præcis som jeg ville have det, hvilket gav den skønneste søvn og tilfredshed.

Men ellers tænker jeg, at det kan være spændende at tage udgangspunkt i en interesse, som fortæller om hvem det er, der bor i rummene eller hvilken arbejdsplads, man er kommet ind på.

Brug gerne nogle anderledes ting og find inspirationen i hverdagen rundt omkring – rummene må efter min mening ikke være alt for pæne – tænker, det er vigtigt, at der er ting, der taler til hjertet …. Fx en børnetegning, personlige fotos eller minder fra en rejse. Bland det gerne med mere anonyme ting …. Og ja, så er loppefund eller nogle finurlige ting også altid gode til at skabe stemning.

 

Er der andet, du ønsker af fortælle eller dele med mig?

Spring ud i din drøm …. Lev lige nu ….. mærk DIN helt særlige Livspassion.

Og følg mig gerne på www.livspassion.dk , samt på Facebook og Instagram under livspassion …… her er inspiration og indretningstips.

 

 

Tak for dig, Lene!

Jeg håber, at du – kære læser – også blev inspireret af Lenes Livspassion.

Og tusinde tak til Lene, fordi du vil være med her på bloggen 😀 Du er i dén grad en af de stærke kvinder, som virkelig giver mig blod på tanden til at leve det liv, jeg drømmer om!

 

Kærlig hilsen Katrine

GemGem

Lær, hvor nemt det er at tiltrække læsere til din blog med denne video.

Du får en kort videoguide, der med 7 nemme trin lærer dig vejen til flere læsere på din blog. 
Du får også et arbejdsark, du kan bruge som en tjekliste ved hvert blogindlæg.

Kærlig hilsen Katrine
 
Ps. Du tilmelder dig samtidig min mailliste

Tak for din tilmelding. Hold øje med din indbakke

Pin It on Pinterest