Spørg lige, om jeg glæder mig!!

Katrine, New York City, NYC, spørg lige, om jeg glæder mig

Billedet er taget i New York City i 2014.

Kenneth og jeg har planlagt at foråret 2017 skal beriges med (endnu) en tur til New York. Prøv lige at spørg, om jeg glæder mig!!!? 😀 😀

Jeg kan slet, slet ikke få armene ned af bare begejstring! Det bliver SÅ godt. Jubiiiiiii <3

Jeg har længe gået og drømt – og planlagt – hvad vi skal opleve, se, smage, mærke, fornemme og shoppe, når vi skulle afsted igen. Jeg har samlet nogle af mine (visuelle) idéer og tanker på en board på Pinterest. Hvis du er nysgerrig, så klik dig derover og se med.

Så nu starter “jagten” på at finde billige flybilletter og et godt hotel. Jeg overvejer Airbnb, men jeg har ingen erfaring med det. Jeg har kun hørt positivt om det, så det kan være jeg skal undersøge nærmere.

Kender du Airbnb? Eller kan du måske anbefale et godt hotel i NYC?

Kærlig hilsen Katrine

Lær, hvor nemt det er at tiltrække læsere til din blog med denne video.

Du får en kort videoguide, der med 7 nemme trin lærer dig vejen til flere læsere på din blog. 
Du får også et arbejdsark, du kan bruge som en tjekliste ved hvert blogindlæg.

Kærlig hilsen Katrine
 
Ps. Du tilmelder dig samtidig min mailliste

Tak for din tilmelding. Hold øje med din indbakke

Pin It on Pinterest