Jeg har nogle søde børn!

søde piger, børn, søskendekærlighed

I lørdags ville pigerne sove i samme seng. De har forsøgt utallige gange før, men det er ikke lykkedes for dem endnu. Det ender altid med, at Laura siger fra, fordi Vera er enten for vild eller for irriterende.

Det skulle dog være anderledes i lørdags. Jeg kunne høre dem fnise, pjatte og grine i ganske kort tid. Herefter blev der stille, og da jeg efter lidt tid listede ind på værelset, fandt jeg dette fantastiske syn! Søskendekærlighed, når den er størst 

Jeg er vild med detaljen, hvor Lauras hånd hviler på Veras skulder. Jeg er SLET ikke i tvivl om, at de to piger er verdens sødeste børn! Og så er de mine 

Lær, hvor nemt det er at tiltrække læsere til din blog med denne video.

Du får en kort videoguide, der med 7 nemme trin lærer dig vejen til flere læsere på din blog. 
Du får også et arbejdsark, du kan bruge som en tjekliste ved hvert blogindlæg.

Kærlig hilsen Katrine
 
Ps. Du tilmelder dig samtidig min mailliste

Tak for din tilmelding. Hold øje med din indbakke

Pin It on Pinterest