Selvforkælelse i den dyre ende

Selvforkælelse i den dyre ende

Selvforkælelse står ikke altid på 1. pladsen herhjemme. Det er næsten altid børnene, der får først, og hvis der er penge tilbage, så kan Kenneth og jeg få noget nyt. Derfor er sådan et indkøb sjældent for mig.

mads nørgaard, buksedragt, cavi, selvforkælelse

Billede lånt her

Jeg har købt denne smukke og meget enkle buksedragt fra Mads Nørgaard. Jeg prøvede den forleden inde i byen, og jeg var lidt i tvivl om, om den ville blive for kedelig. Men det var kun med få tanker og idéer, at jeg blev sikker på, at det skulle være denne. At det var den helt rette for mig.

Det er sjældent, at jeg giver mig selv så dyre gaver. Og så dyr er den jo heller ikke. Men alligevel…

Jeg glæder mig til, jeg skal have den på til sølvbryllup, med lækre stilletter og en fed halskæde!

Forkæler du dig selv med lækre ting?

Kærlig hilsen Katrine

GemGem

(Visited 108 times, 1 visits today)
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Få 5 nemme snack-opskrifter
En del af
Nyeste pins
Sådan skal du SEO-optimere

Pin It on Pinterest