Sandaler til pigerne

Sandaler – har du styr på dem? Det har jeg ikke, *panik*! Jeg har i nogle uger efterhånden været på jagt efter gode sandaler til begge piger herhjemme. Ja, og da også til mig selv, hihi, men det skriver jeg om en anden gang.

Én af de mange sider, jeg gerne nærstuderer, når det kommer til sko og sandaler til pigerne er Growingfeet. Grunden hertil er blandt andet, at de har et godt og bredt udvalg. De er hurtige med leveringen og jeg har ikke tidligere haft brug for at returnere, men dette foregår også uden problemer!

sandaler, birkenstock, pigerne, sommer

Laura har de sidste par somre hungret efter et par Birkenstock. Hun har haft et par, og hun boede stort set i dem hele sommeren! Så jeg er overbevist om, at disse vil være et hit igen i år!

Disse sandaler er lidt dyre, men når jeg tænker over, hvor meget, hun vil komme til at bruge dem, så er det faktisk ikke så galt endda.

Når nu Laura får sådan nogle sandaler, så ved jeg, at Vera vil blive misundelig! Men hun er ikke gammel nok til at have sandaler, der ikke sidder fast på foden. De skal helst sidde godt fast omkring ankelen og resten af foden.

Derfor tænker jeg, at denne model fra Primigi er perfekt!

sandal, sandaler, primigi, sommer

Jeg synes, de er super seje, og så ved jeg bare, at mærket passer godt til Veras fod. Hendes fod er noget smal i det, så sko fra fx Angulus bliver alt for brede til hende. Det største bøvl med at finde fodtøj til Vera, er at finde nogle der sidder ordentligt fast – især omkring ankelen.

Jeg har før skrevet om sandaler til pigerne – lige her, hvis du er nysgerrig – og dengang sprang vi på Ecco. De er som sådan også gode, men pigerne er mere vilde med disse modeller. Derfor vælger vi dem i år!

Har du mon fået styr på sommersko?

Kærlig hilsen Katrine

Lær, hvor nemt det er at tiltrække læsere til din blog med denne video.

Du får en kort videoguide, der med 7 nemme trin lærer dig vejen til flere læsere på din blog. 
Du får også et arbejdsark, du kan bruge som en tjekliste ved hvert blogindlæg.

Kærlig hilsen Katrine
 
Ps. Du tilmelder dig samtidig min mailliste

Tak for din tilmelding. Hold øje med din indbakke

Pin It on Pinterest