Samler du også og elsker du det?

Jeg er en samler, og det skal helst være noget godt eller særligt, hvis jeg alene måtte bestemme. Men jeg er ikke alene om det. Heldigvis, vil jeg tillade mig at sige. Vi er jo en familie på fire, og vi skal alle være her!

Herhjemme elsker vi Lego. Alt fra Lego er fantastisk. Det er jo ikke for sjov, vi også tager på ferie i Legoland, haha… Og heldigvis er vi enige om, at disse figurer er fantastiske at samle på!

simpsons, velkommen, samler, samleobjekt

Vi har længe samlet på disse små figurer fra Lego. Ja, vi er da ikke færdige endnu – vi samler stadig 😉 Laura har rigtigt mange på sit værelse, og da Simpsons udkom, kunne jeg ikke længere forære dem til Laura. Så skulle jeg have dem selv.

simpsons, velkommen, samler, samleobjekt simpsons, velkommen, samler, samleobjekt simpsons, velkommen, samler, samleobjekt

Desværre har jeg ikke fået allesammen endnu. Jeg mangler blandt andet Homer (fra serie 1), og jeg må være ærlig at indrømme, at jeg ikke længere leder efter dem/ham. Men det kan da godt være, at jeg lige skulle tage mig sammen, således samlingen bliver komplet. Det er da lidt fesent, at jeg er gået i stå nu.

Som du måske har bemærket, så har vi figurer fra både serie 1 og serie 2. Det gør ikke noget! Jeg har dog ikke planer om at have begge serier samlet. Arj, jeg må hellere holde mig til serie 1. I skrivende stund har vi 10 ud af 16.

Så skulle du have nogen, du gerne vil af med, som ikke er på min hylde – eller kender du nogen – vil du så ikke være sød at skrive til mig?! 😀

Jeg mangler følgende:

Chief Wiggum

Grandpa Simpson

Homer Simpson

Krusty the Clown

Milhouse

Scratchy

Det kunne være godt med en komplet udgave af Simpsons serien! Og jeg kan ikke finde dem i butikkerne mere…

Jeg håber at høre fra dig – eller én du kender 😉

Kærlig hilsen Katrine

Lær, hvor nemt det er at tiltrække læsere til din blog med denne video.

Du får en kort videoguide, der med 7 nemme trin lærer dig vejen til flere læsere på din blog. 
Du får også et arbejdsark, du kan bruge som en tjekliste ved hvert blogindlæg.

Kærlig hilsen Katrine
 
Ps. Du tilmelder dig samtidig min mailliste

Tak for din tilmelding. Hold øje med din indbakke

Pin It on Pinterest