Saltmandler med lakrids

Jeg har i går eftermiddags lavet lækre saltmandler. De er simpelthen så gode, og de er lynhurtigt væk. Vi er alle vilde med dem herhjemme, så det er bare i orden at lave dem, synes jeg.salte, mandler, lakrids, lækkert, sundt, nemtsalte, mandler, lakrids, lækkert, sundt, nemt salte, mandler, lakrids, lækkert, sundt, nemtDenne gang tilsatte jeg lidt lakridspulver sammen med salt og vand. Det giver en lille antydning af lakrids, uden at være for meget. Måske jeg næste gange tilsætter to tsk. af lakridspulveret frem for en enkelt 😉

Originalopskriften finder du lige her.

Jeg elsker nemlig lakrids – hvis du skulle være i tvivl om det.

Velbekomme!

Lær, hvor nemt det er at tiltrække læsere til din blog med denne video.

Du får en kort videoguide, der med 7 nemme trin lærer dig vejen til flere læsere på din blog. 
Du får også et arbejdsark, du kan bruge som en tjekliste ved hvert blogindlæg.

Kærlig hilsen Katrine
 
Ps. Du tilmelder dig samtidig min mailliste

Tak for din tilmelding. Hold øje med din indbakke

Pin It on Pinterest