Sådan laver du din egen karamel – dulce de leche

karamel smørepålæg, dulce de lecheJeg er lige nu i gang med at lave det – og jeg håber på succes!

Ingredienser
En dåse kondenseret mælk
(that’s it!)

  • pil papirsmærkaten af den uåbnede dåse
  • læg dåsen i en gryde med kogende vand
  • kog i tre-fire timer. Sørg for at dåsen hele tiden er dækket af vand. Ønskes en mere flydende karamel kan kogetiden reduceres
  • køl dåsen meget af, inden du åbner den. Jeg har læst, at den kan eksplodere… så jeg åbner den først i morgen tidlig
  • og voila: du har nu karamel

Jeg har planer om at bruge det i cookies, som jeg bager til Veras fødselsdag. Opskriften hertil vender jeg tilbage med 😉

Velbekomme!

Lær, hvor nemt det er at tiltrække læsere til din blog med denne video.

Du får en kort videoguide, der med 7 nemme trin lærer dig vejen til flere læsere på din blog. 
Du får også et arbejdsark, du kan bruge som en tjekliste ved hvert blogindlæg.

Kærlig hilsen Katrine
 
Ps. Du tilmelder dig samtidig min mailliste

Tak for din tilmelding. Hold øje med din indbakke

Pin It on Pinterest