Opskrift på cashewnødder

Ja, jeg holdte fri fra bloggen og alt andet online i går. Var til barnedåb og bagefter familiehygge, så jeg nåede ikke lige at skrive et indlæg. Men pyt! Jeg havde en skøn dag 😉

I dag har jeg så en opskrift på nogle rigtige gode nødder…hehe…

Jeg har lavet ristede og saltede cashewnødder, som ikke tager ret lang tid. Til gengæld smager de skønt, og er super gode at spise som en snack, for eksempel til eftermiddagskaffen.

nødder, cashew, saltede, ristede, opskrift, opskrifter, cashewnødder nødder, cashew, saltede, ristede, opskrift, opskrifter, cashewnødder nødder, cashew, saltede, ristede, opskrift, opskrifter, cashewnødder nødder, cashew, saltede, ristede, opskrift, opskrifter, cashewnødder nødder, cashew, saltede, ristede, opskrift, opskrifter, cashewnødder nødder, cashew, saltede, ristede, opskrift, opskrifter, cashewnødder nødder, cashew, saltede, ristede, opskrift, opskrifter, cashewnødder nødder, cashew, saltede, ristede, opskrift, opskrifter, cashewnødder
Opskriften får du her:

  • 150 gram cashewnødder (gerne økologiske)
  • vand
  • ca. 2 tsk. sydesalt

Sådan gør du:

Klip hul i posen og fyld vand i. Ryst posen og hæld vandet fra. Tilsæt salt i posen og ryst igen. Jeg brugte omkring 2 tsk. salt fra LæsøLæsøsalt er helt klart min favoritsalt.

Fordel nødderne på bagepapir og bag dem i ca. 15 minutter ved 125 grader. Hold øje med dem undervejs – de må endelig ikke blive for mørke.

Når nødderne er kølet af, kan de opbevares i en lufttæt beholder. For eksempel disse smukke glas.

Velbekomme!

Kærlig hilsen Katrine

Pin It on Pinterest