Katrine om Katrine (og om willowlounge.dk)

Katrine, det er mig, og jeg blogger her på Willowlounge.dk. Jeg blogger, fordi jeg ikke kan lade være! Katrine Brandborg

 

Velkommen til!

 

Jeg har lavet dette site, hvor du finder tips og tricks til at forbedre DIN blog, og du finder også inspiration til sunde opskrifter og dagens middag.

Som noget forholdsvist nyt er planter blevet en stor del af min hverdag. Derfor vil du også med tiden finde flere grønne indlæg.

 

 

 

Bloggen her er meget personlig og ærlig! Jeg deler min hverdag med dig, set med mine øjne.

 

Tidligere delte jeg bloggen med Kenneth, min personlige fotograf, som nu viser sine smukke billeder frem på kbrandborg.dk. Du kan se mere eller booke ham lige her og her.

 

Sponserede indlæg og affiliate

Fra tid til anden vil der forekomme sponserede indlæg og affiliatelinks på bloggen. Disse links har ingen betydning for dig som læser. Jeg tjener derimod en mindre procentdel af de køb, du eventuelt foretager dig køb gennem disse links.

Jeg linker aldrig til ting, som jeg ikke har lyst til at anbefale eller kan stå inde for personligt – så disse links afviger ikke fra mine andre links på bloggen, men jeg vil altid gøre opmærksom på, hvis indlægget er sponsoreret eller indeholder affiliatelinks.

Du kan desuden læse mine svar på en masse spørgsmål lige her.

 

Jeg kan kontaktes på katrine@willowlounge.dk

Du skal være hjertelig velkommen!

 

Kærlig hilsen Katrine

Velkommen til min blog

Katrine

Velkommen! Jeg er 41, mor til to smukke piger, gift med Kenneth, og jeg elsker god mad. Nåh, ja. Jeg elsker også planter, chokolade, lakrids og kaffe. Og meget mere...

På min blog finder du gode råd til at optimere din blog og masser af lækre og sunde opskrifter. Og en masse skriblerier fra min hverdag. Velkommen her! Læs mere…

(Visited 478 times, 1 visits today)
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.