Nye gummistøvler til Laura

Gummistøvler til efteråret

Min jagt er nu gået ind på at finde nogle ORDENTLIGE gummistøvler, som Laura ikke slider op i løbet af en måned.

gummistøvler, føtex
Jeg skal ikke tale negativt om Føtex, men holdbare er deres gummistøvler altså ikke. I hvert fald ikke til Lauras fødder…

De sidste par, jeg købte til hende, har hun brugt en lille smule i foråret. Ikke meget, for hun har haft nogle gode vinterstøvler, som hun har foretrukket – og grundet det blandede vejr, har jeg givet hende lov.

Og i lørdags, da vi skulle med bussen til Bedstefars fødselsdag, regnede det helt vildt! Så på med gamle gummistøvler, regnjakker og paraplyer. Og vi var kun ude i få minutter, da Laura klagede over våde strømper – ved storetåen, vel at mærke!

Min jagt starter hermed på nettet. Jeg elsker at surfe og putte i kurv (og kun nogle gange købe…kender du det?!) Så de næste par aftener vil jeg sidde her og surfe løs 😉

Bundgaard, gummistøvle

Lilla gummistøvler til Laura Disse er på tilbud lige nu, så jeg burde vel egentligt bare slå til?! 😉

Måske er hun mere til hindbærfarvede gummistøvler?

Gummistøvler

Disse er ikke på tilbud, men det skal ikke være det afgørende. Laura er i en alder, hvor hun gerne vil have indflydelse på det tøj, hun har på – men hun gider ikke rigtig med ud at shoppe. Så derfor får hun ikke lov til at bestemme så meget. Hun ønsker, og jeg prøver at efterleve det.

Jeg er tosset med gule gummistøvler!

gummistøvler, bisgaard

Disse lækre støvler fra Bisgaard koster kr. 279,- og jeg er overbevist om, at de holder mere end en måned!

Jeg må vist hellere hive Laura hen foran skærmen her og lade hende udpege en favorit. For nye gummirøjsere skal hun altså have! Jeg har hørt at det snart kommer til at regne. Meget. I lang tid.

Øv! Jeg krydser i den grad fingre for et smukt efterår, med masser af sol – og kun lidt regnvejr.

Kærlig hilsen Katrine

Indlægget indeholder affiliatelinks

(Visited 213 times, 1 visits today)
2 Comments
  1. Hej Katrine, du har ikke bedt om kommentarer eller gode råd men nu får du mit alligevel ?. Har snart 10 års erfaring med gummistøvler til barn og min erfaring siger mig at det mærker der holder bedst er Viking. Har fraveget 2 gange. 1 gang med bundgård, de holdt tæt men refleksen ved foden daldt hurtigt af og en gang med et andet mærke fra skohandleren hvor hælen var lidt højere en resten af sålen, uden at være højhælede naturligvis. De holdt 1 måned så var der slidt hul i hælen?. God shoppe lyst ?. Knus Helle

    1. Åh, Helle. Jeg ELSKER, at du giver mig gode råd! 😀
      Tak! Jeg må hellere åbne op for Viking også. Mine egne til havebrug er også fra Viking, så hvorfor har jeg dog ikke selv tænkt på det?! De er jo super gode.
      Knus tilbage til dig 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Få 5 nemme snack-opskrifter
En del af
Nyeste pins
Sådan skal du SEO-optimere

Pin It on Pinterest