Gåtur, der gør mig godt

Lige siden november måned har jeg taget mig en daglig gåtur. Eller…næsten hver dag… Juleferien var (selvfølgelig) præget af samvær med familie og venner, og det var ikke hver dag jeg kom afsted der. Faktisk kom jeg ikke ud alene, men pyt, for det var så rart at være sammen med familien.

Lige nu – i dag – er det ikke pyt. Jeg har så mange blandede følelser inden i mig i disse dage. Jeg synes, det er svært at være stress-ramt. Jeg får hjælp, heldigvis. Det skal nok blive bedre…det er bare lidt svært lige nu…

stress, gåtur, gå, tur, vinter, winter, danmark, denmark

Hver dag går jeg en tur – og på min gåtur forleden mødte jeg dette syn. Det var smukt! Faktisk så smukt, at jeg var nødt til at stoppe op og tage et billede til gemmeren. Et mentalt billede var ikke nok. Sneen var flot, men den er bare så pokkers irriterende og kold. Jeg glædes over, at sneen nu er smeltet. Det gør det trods alt nemmere at komme rundt på min gåtur.

Må din tirsdag blive med en varm gåtur end min var forleden!

Kærlig hilsen Katrine

Lær, hvor nemt det er at tiltrække læsere til din blog med denne video.

Du får en kort videoguide, der med 7 nemme trin lærer dig vejen til flere læsere på din blog. 
Du får også et arbejdsark, du kan bruge som en tjekliste ved hvert blogindlæg.

Kærlig hilsen Katrine
 
Ps. Du tilmelder dig samtidig min mailliste

Tak for din tilmelding. Hold øje med din indbakke

Pin It on Pinterest