Madonna på tour i Danmark

Madonna holder koncert i Boxen, Herning

madonna, koncert, boxen, herning

Prøv lige at spørg, om jeg GLÆDER MIG!!!!?! Hvis du kender mig godt, så ved du også, at jeg er inkarneret Madonna-fan. Jeg har været til mange af hendes koncerter efterhånden, og jeg er lige begejstret hver gang. Jeg har endda været til koncert to gange på én og samme af hendes turnéer. Første gang i Berlin og anden gang i København. Jeg tror, jeg har været til fem af hendes koncerter indtil videre.

Selvom hendes show altid er vildt tight og uden nogen form for spontanitet, så ELSKER jeg dem. De sidder altid lige i skabet, har vildt dygtige dansere med og bringer stor jubel fra mig!

Om jeg skal have billetter helt oppe foran? Ja, da!!

Om jeg skal have VIP-pakken? Ja, helt sikkert!

Billetsalget for VIP’erne åbner i dag, og jeg sidder klar ved tastaturet.

Jeg glæder mig – og jeg er ikke ene om det 

(Visited 75 times, 1 visits today)
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Få 5 nemme snack-opskrifter
En del af
Nyeste pins
Sådan skal du SEO-optimere

Pin It on Pinterest