Madonna holder koncert i Boxen, Herning

madonna, koncert, boxen, herning

Prøv lige at spørg, om jeg GLÆDER MIG!!!!?! Hvis du kender mig godt, så ved du også, at jeg er inkarneret Madonna-fan. Jeg har været til mange af hendes koncerter efterhånden, og jeg er lige begejstret hver gang. Jeg har endda været til koncert to gange på én og samme af hendes turnéer. Første gang i Berlin og anden gang i København. Jeg tror, jeg har været til fem af hendes koncerter indtil videre.

Selvom hendes show altid er vildt tight og uden nogen form for spontanitet, så ELSKER jeg dem. De sidder altid lige i skabet, har vildt dygtige dansere med og bringer stor jubel fra mig!

Om jeg skal have billetter helt oppe foran? Ja, da!!

Om jeg skal have VIP-pakken? Ja, helt sikkert!

Billetsalget for VIP’erne åbner i dag, og jeg sidder klar ved tastaturet.

Jeg glæder mig – og jeg er ikke ene om det 

Lær, hvor nemt det er at tiltrække læsere til din blog med denne video.

Du får en kort videoguide, der med 7 nemme trin lærer dig vejen til flere læsere på din blog. 
Du får også et arbejdsark, du kan bruge som en tjekliste ved hvert blogindlæg.

Kærlig hilsen Katrine
 
Ps. Du tilmelder dig samtidig min mailliste

Tak for din tilmelding. Hold øje med din indbakke

Pin It on Pinterest