Jeg har lige sat en dej i køleskabet, som skal stå dér til i morgen, hvor jeg vil bage lækre boller.

dej, koldhævet, koldhævede boller

Opskriften kommer her:

  • 5 dl koldt vand
  • en lille klump gær – omkring 10 gram, vil jeg tro
  • 1 tsk. salt
  • kanel
  • sukker
  • 2 håndfulde grovvalsede havregryn
  • mel, så det passer

Jeg har rørt det hele sammen i en stor skål, hvorefter jeg har dækket den med film og sat på køl. I morgen vil jeg bage lækre boller, som er gode til eftermiddagssulten eller til madpakken.

Jeg vil bage dem i ca. 15 minutter ved 200 grader, til de er gyldne og tilpasse hule i lyden (når jeg banker dem i bunden). De skal selvfølgelig lige hæve i en halv times tid, inden de bages.

Velbekomme!

Lær, hvor nemt det er at tiltrække læsere til din blog med denne video.

Du får en kort videoguide, der med 7 nemme trin lærer dig vejen til flere læsere på din blog. 
Du får også et arbejdsark, du kan bruge som en tjekliste ved hvert blogindlæg.

Kærlig hilsen Katrine
 
Ps. Du tilmelder dig samtidig min mailliste

Tak for din tilmelding. Hold øje med din indbakke

Pin It on Pinterest