Kostumer – især til børn

Kostumer og kjoler – købt på nettet

Herhjemme elsker vi kostumer og udklædning. Som du måske ved, så følger jeg mange blogs og læser med stor interesse om det, de skriver. Her i blandt Sirlig, som har en fin blog og en skøn instagramprofil. Jeg følger med begge steder!

I midten af januar fristede hun med fine kostumer og kjoler købt på en side, der hedder Aliexpress.com. Jeg blev SÅ fristet, at jeg straks klikkede de kjoler, som du ser på billederne herunder, hjem. Tre styk til dem hver. Seks kjoler i alt. Ja, tak!

kostumer, elsa, anna, disney, kjole, udklædning, prinsesse, kostume

kostumer, elsa, anna, disney, kjole, udklædning, prinsesse, kostume

kostumer, elsa, anna, disney, kjole, udklædning, prinsesse, kostume

Alle tre kjoler er fundet her. Hvis du er blot en smule fristet, så er det der noget, du skal huske!!
Leveringstiden er laaaang, og størrelserne er små! Regn med op til 30 dage i leveringstid, og vælg kjolerne i to til tre størrelser større. (Sirlig.dk beskriver det rigtigt godt).

Til Vera, som er en lille tynd pind, bestilte jeg størrelse 5 år. De passede perfekt til hende – lige nu. Hun skal ikke vokse ret meget omkring maven, før de bliver for stramme.

Til Laura bestilte jeg størrelse 10 år, og de to første kjoler var for stramme omkring brystet. ØV!! Hun skal i hvert fald have størrelse 12 år, for at få lidt glæde ud af dem.

Den sidste kjole passede dem begge perfekt. Jeg har tænkt, at de kan bruge dem nu, med en langærmet under, så de ikke fryser. Og måske kan de passe dem, når vejret bliver bedre. Jeg håber 😉

Prisen for alle seks kjoler er næsten til at grine af. De var så billige, at jeg overhovedet ikke blinkede med øjnene, da jeg klikkede dem hjem. Kr. 319,71. For seks kjoler! Og ingen porto.

F A N T A S T I S K !!

Dog skal jeg lige fortælle, at kvaliteten på Anna- og Elsakjolerne var middel. Annakjolen var skredet i en søm, som nemt kunne syes, og stjernen på brystet af Elsakjolen faldt af Veras kjole. Pyt, for kjolen er stadig fin.

Det er ikke sidste gang, jeg handler dér. Om det så er kostumer, kjoler eller noget helt tredje. Så er det sagt 😉

Nyd din tirsdag!

Kærlig hilsen Katrine

Indeholder affiliate

(Visited 631 times, 1 visits today)
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Få 5 nemme snack-opskrifter
En del af
Nyeste pins
Sådan skal du SEO-optimere

Pin It on Pinterest