I love cake

I love cake-plakat

Jeg følger en fin blog, som nogle gange deler ud af sine dygtigheder. Jeg faldt pladask for plakaten med citatet her, for det passer jo (indsæt: flov smiley)

cake

Jeg har printet den på helt almindelig papir, men det ville helt sikkert klæde den godt at printe den på noget, der er tykkere. Jeg har sat den fast på et clip-board, som jeg har fundet i ikea. Jeg er vild med looket!

cake

I min have har jeg haft tonsvis af valmuer. Jeg elsker disse simple og helt enkle blomster, så jeg har klippet nogle stænger ind, som nu står til tørre. Herefter vil jeg samle frøene i en lille pose, således jeg næste forår igen kan få glæde af dem.

Disse valmuer er lyserøde, nærmest pink, og med en kuglerund blomst. Så helt enkle er de ikke, men de er smukke!

Jeg har stillet dem i en lille vase på hylden ved siden af plakaten. De pynter også fint, synes jeg.

God onsdag til dig og dine!

Kærlig hilsen Katrine

(Visited 44 times, 1 visits today)
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Få 5 nemme snack-opskrifter
En del af
Nyeste pins
Sådan skal du SEO-optimere

Pin It on Pinterest