I love cake-plakat

Jeg følger en fin blog, som nogle gange deler ud af sine dygtigheder. Jeg faldt pladask for plakaten med citatet her, for det passer jo (indsæt: flov smiley)

cake

Jeg har printet den på helt almindelig papir, men det ville helt sikkert klæde den godt at printe den på noget, der er tykkere. Jeg har sat den fast på et clip-board, som jeg har fundet i ikea. Jeg er vild med looket!

cake

I min have har jeg haft tonsvis af valmuer. Jeg elsker disse simple og helt enkle blomster, så jeg har klippet nogle stænger ind, som nu står til tørre. Herefter vil jeg samle frøene i en lille pose, således jeg næste forår igen kan få glæde af dem.

Disse valmuer er lyserøde, nærmest pink, og med en kuglerund blomst. Så helt enkle er de ikke, men de er smukke!

Jeg har stillet dem i en lille vase på hylden ved siden af plakaten. De pynter også fint, synes jeg.

God onsdag til dig og dine!

Kærlig hilsen Katrine

Lær, hvor nemt det er at tiltrække læsere til din blog med denne video.

Du får en kort videoguide, der med 7 nemme trin lærer dig vejen til flere læsere på din blog. 
Du får også et arbejdsark, du kan bruge som en tjekliste ved hvert blogindlæg.

Kærlig hilsen Katrine
 
Ps. Du tilmelder dig samtidig min mailliste

Tak for din tilmelding. Hold øje med din indbakke

Pin It on Pinterest