Hjemmelavet muslibar

Jeg har med hjælp fra Laura bagt lækre muslibarer i weekenden. Jeg håber, de smager lige så godt i madpakken i morgen, som de gjorde søndag eftermiddag. Opskriften har jeg fundet her, og nedenunder kommer min udgave:


müslibarer, hjemmelavede, opskrift, hjemmelavet müslibar, müslibarer, hjemmelavede, opskrift, hjemmelavet muslibarOpskrift på hjemmelavet muslibar:

  • 1/2 dåse kondenseret mælk, den søde variant.
  • 50 mandler
  • 3 spsk hørfrøkerner
  • 3 spsk solsikkekerner
  • 5 svesker, hakket i mindre stykker
  • 1 spsk usaltede pistacienødder
  • 1 spsk Kelloggs K
  • 2 dl havregryn … måske lidt mindre, måske lidt mere

Sådan gør du:

Hak groft mandlerne, hørfrø og solsikkekerner. Lun mælken i en gryde til omkring 40 grader og tag gryden af varmen. Kom mandler, pistacienødder, hørfrø, solsikkekerner, svesker og Kelloggs K i mælken i gryden. Rør rundt og tilsæt så havregryn, lidt af gangen. Konsistensen skal være så alt er klistret, men samtidig ret hård at røre i. Overvej om der skal lidt mere fyld i og bestem selv om det skal være mere gryn, eller måske flere nødder. Kom det hele i et fad på ca 23×20 cm, beklædt med bagepapir, sæt i en 125 grader varm ovn og bag i ca en time. Tag ud af ovnen og lad det hele stykke køle af på en rist i 15 minutter. Skær derefter ud i passende stykker. Når de er kolde, pakkes de evt ind i madpapir.

Velbekomme!

Kærlig hilsen Katrine

Lær, hvor nemt det er at tiltrække læsere til din blog med denne video.

Du får en kort videoguide, der med 7 nemme trin lærer dig vejen til flere læsere på din blog. 
Du får også et arbejdsark, du kan bruge som en tjekliste ved hvert blogindlæg.

Kærlig hilsen Katrine
 
Ps. Du tilmelder dig samtidig min mailliste

Tak for din tilmelding. Hold øje med din indbakke

Pin It on Pinterest