Hjemmebagte knækbrød – nemt og lækkert

Hjemmebagt – uhm!! Jeg elsker duften af nybagt. Kender du de nemme knækbrød? Jeg kan varmt anbefale dem. De smager skønt, er nemme at lave og er rigtige gode at have med på madpakke som en lille ekstra snack.

Opskriften på dem får du herunder:

knækbrød, hjemmebagt, hjemmebagte knækbrød, hjemmebagt, hjemmebagte

Lækre og sprøde knækbrød. Med ekstra sydesalt på toppen.

Om der blev spist mange? Ork, ja! Heldigvis har jeg bagt rigeligt – så der også er nok til både madpakken og eftermiddagssnacken.

Opskriften er som følger:

  • 50 gram solsikkekerner
  • 50 gram hørfrø
  • 50 gram græskarkerner
  • 50 gram havregryn
  • 50 gram sesamfrø
  • 200 gram hvedemel
  • 1 tsk. bagepulver
  • 1,5 tsk. salt
  • 2 dl vand
  • 1 dl smagsneutral olie

Det hele blandes til en klistret dej. Jeg delte dejen i tre klumper, som jeg rullede flade mellem to stykker bagepapir. Herefter dryssede jeg dem med sydesalt, skar dem med pizzaskæreren og bagte dem i ca. 12 minutter.

Velbekomme!

Kærlig hilsen Katrine

Lær, hvor nemt det er at tiltrække læsere til din blog med denne video.

Du får en kort videoguide, der med 7 nemme trin lærer dig vejen til flere læsere på din blog. 
Du får også et arbejdsark, du kan bruge som en tjekliste ved hvert blogindlæg.

Kærlig hilsen Katrine
 
Ps. Du tilmelder dig samtidig min mailliste

Tak for din tilmelding. Hold øje med din indbakke

Pin It on Pinterest