Opskrift på hjemmelavede forårsruller

Jeg får jo en lækker levering fra Guldsmedgård, næsten hver uge. Nogle gange er der bare en opskrift med, som jeg bliver nødt til at dele med dig. Og denne er én af dem!

 

forårsruller, opskrift

forårsruller, opskrift

 

Forårsruller med kylling og spidskål

Ingredienser:

  • 300 gram kyllingebryst
  • 1 pakke filodej
  • 1/4 hoved spidskål
  • 1 rød peberfrugt
  • ca. 1 dl soyasauce
  • 1/2-1 spsk. sweet chilisauce
  • 1/2-1 spsk. thaikrydderi
  • olie til pensling

Sådan gør du:

Skær kyllingen i små tern. Snit kål og peberfrugt i fine stykker. Steg kyllingen på en pande/wok i thaikrydderiet, kun lige til det er gennemstegt. Tilsæt kål og peberfrugt sammen med soya og sød chilisauce. Tag panden af varmen og lad blandingen trække i 10 minutter. Hæld den overskydende væske fra, inden det tilsættes filodejen.

Halver filodejen og læg en stor spiseskefuld fyld på et stykke dej. Fold sammen og læg den på en bageplade med alufolie på. Rul så stramt som muligt omkring fyldet. Kom eventuelt et par dråber vand på spidserne for at lukke helt til. Lav alle pakkerne færdige og pensl til sidst med olie. Sørg for at få olien smurt ind i alle folderne – så får du det bedste resultat.

Bag dem midt i ovnen på 225 grader i ca. 15 minutter. Hold øje med dem undervejs, så de ikke bliver brændt.

De smager skønt og er supernemme at tage med på madpakke. Jeg havde gulerodsstænger, små cherrytomater og ærter med dertil. Nemt og lækkert 😀

Velbekomme!

Hvordan laver du hjemmelavede forårsruller?

Kærlig hilsen Katrine

GemGem

Lær, hvor nemt det er at tiltrække læsere til din blog med denne video.

Du får en kort videoguide, der med 7 nemme trin lærer dig vejen til flere læsere på din blog. 
Du får også et arbejdsark, du kan bruge som en tjekliste ved hvert blogindlæg.

Kærlig hilsen Katrine
 
Ps. Du tilmelder dig samtidig min mailliste

Tak for din tilmelding. Hold øje med din indbakke

Pin It on Pinterest