Jeg planlægger ferie

Vejret udenfor er forfærdeligt, sådan helt efterårsagtigt, for tiden, og jeg glæder mig til sommer og sol!

Foråret er her, af dato, i hvert fald. Og selvom vejret ikke altid viser mig, at det er forår, så må jeg bare sande det…

Vores sommerferie er så småt på plads, men det er egentligt ikke det, jeg vil skrive om i dag.

Jeg har i længere tid været ved at planlægge vores ferie til New York næste år. Jeg har før nævnt, at jeg har den vildeste udlængsel til byen, og Kenneth og jeg er heldigvis enige om, at ønsket skal indfries i 2016.

udlængsel, new york, ferie, rejse, 2016

At være på toppen af Rockefeller Center var en ekstraordinær fantastisk oplevelse! Udsigten er slående, som du også kan se på billedet herover. Jeg gør det gerne igen. Og næste gang skal det også være om aftenen, så jeg kan nyde byens lys.

udlængsel, new york, ferie, rejse, 2016

Grand Central Station – eller som de siger i Madagascar: My aunt’s constipation, haha…

Stationen er unik. Mange film har scener, der er skudt her, og det er surrealistisk at gå rundt lige præcis hér.

udlængsel, new york, ferie, rejse, 2016

Kan du kende trappen bag mig?

Det er selvfølgelig Carries trappeopgang til den noget så berømte lejlighed i serien. Jeg kender serien ned til mindste detalje, og jeg skulle selvfølgelig hen og se trappen i virkeligheden! Det er en hyggelig gade med træer langs fortovet. Vi boede rigtigt tæt på, så det var nemt at komme derhen og tage lidt billeder.

Vi skal helt klart på Chelsea Market igen. Det var en fantastisk oplevelse med masser af butikker, hvor du kan købe alt lige fra håndlavede kurve, grej til køkkenet, loppe-ting, vin, sushi, brød, frokost, krydderier, slik, frugt, kaffe og meget, meget mere. udlængsel, new york, ferie, rejse, 2016

Billedet her er taget i en af de lange gange, hvor butikkerne ligger ud til siderne. Det er SÅ hyggeligt dér – man kan sætte sig på stolene i siderne og nyde det indkøbte, og samtidig suge alle indtrykkene til sig.

udlængsel, new york, ferie, rejse, 2016

udlængsel, new york, ferie, rejse, 2016

udlængsel, new york, ferie, rejse, 2016

 

På listen over ting at opleve har jeg

 • 9/11 Tribute Center
 • China Town
 • Gospel
 • American Museum of National History
 • MoMA
 • cykeltur i Central Park
 • Ellis Island
 • shopping, shopping, shopping
 • Basketballkamp (det koster “lutten”, men jeg vil gerne opleve stemningen i hallen)
 • Gå en tur på the Highline – en park bygget på gamle togbaner højt oppe
 • Samle appetit i én (eller flere) af de mange Wholefoods og blive imponeret over det lækre udvalg – OG købe mig fattig
 • Måske en helikoptor-tur

 

Listen er ikke færdig endnu. Dette er blot starten på den 😉

Ét er i hvert fald sikkert; jeg glæder mig som en lille pige, der glæder sig til juleaften!!!

Kærlig hilsen Katrine

GemGem

Lær, hvor nemt det er at tiltrække læsere til din blog med denne video.

Du får en kort videoguide, der med 7 nemme trin lærer dig vejen til flere læsere på din blog. 
Du får også et arbejdsark, du kan bruge som en tjekliste ved hvert blogindlæg.

Kærlig hilsen Katrine
 
Ps. Du tilmelder dig samtidig min mailliste

Tak for din tilmelding. Hold øje med din indbakke

Pin It on Pinterest