Charme, selvtillid og lækkert hår

Hvem elsker ikke lækkert hår?!

hår, produkter, hårprodukter, lækkert, shop, online, billigt

Lækkert hår?! Ja, jeg ved ikke helt med dig, men jeg elsker lækkert hår. Og jeg drømmer om et smukt hår, med fylde, store bølger og nemt at holde! Jeg har i mange år shoppet hårprodukter online. Jeg har efterhånden prøvet mange produkter af, og jeg undersøger stadig markedet. For tænk, hvis jeg en dag vågnede op med drømmehåret, hehe 😉

Det sted, hvor jeg er mest tilfreds og som jeg altid vender tilbage til er Nicehair.dk. De har et stort udvalg, de er hurtige med leveringen, og de har en rigtig god service. Jeg har tidligere fortalt dig om det i et indlæg her og her, hvis du skulle være nysgerrig.

Et produkt, som jeg før har skrevet om, og som er et produkt, jeg altid vendte tilbage, da jeg fremhævede mine naturlige krøller, er fra Tigi. Den hedder Catwalk Curlesque Curls Rock Amplifier, og den er skøn! Det er helt klart min favorit til mine krøller, som måske i virkeligheden mere er fald eller bølger…

hår, tigi-catwalk-curlesque-curls-rock-amplifier, hår, short, lækkert hår, charme, selvtillid

Jeg var engang glad for mine bølger, men jeg kan ikke styre dem længere. Jeg ved ikke helt, hvad der er “gået galt”. Måske er det skiftet fra mit mørke hår til det lyse?

Mit hår er mere strid, når det bliver lysnet, så måske det er derfor, krøllerne ikke helt tér sig, som jeg gerne vil have det.

 

Nå, men pyt. Jeg er glad for det glatte look.

 

Derudover bruger jeg også rigtig tit denne voks i spray-udgave. Den er SÅ nem at dosere, og jeg får ikke klistrede fingre – win-win! Og så dufter den skønt.

hår, short-sexy-hair-play-dirty-texturizing-hairspray, lækkert hår, charme, selvtillid

 

Lige nu går min jagt på en fri-for-alt-muligt-shampoo. Jeg har prøvet en enkelt, som skulle være uden parabener og parfume, men mit hår filtrede voldsomt, selvom jeg brugte rigeligt med balsam. Jeg må lede lidt grundigere på siden… Jeg er sikker på, de har det helt rigtige – jeg skal bare lige finde det 😉

 

Kærlig hilsen Katrine

charme, selvtillid og lækkert hår, nice hair

 

Indlægget indeholder affiliatelinks.

GemGem

(Visited 78 times, 1 visits today)
2 Comments
 1. Hej Katrine
  Jeg har for nylig lært serien O’right at kende. Den er fra Taiwan og bærer derfor ikke de danske certificeringer, men den kalder sig verdens grønneste shampoo og er samtidig bæredygtigt fremstillet.
  Jeg har købt en volumeshampoo med duften af goji berry og den er fantastisk! Den dufter godt og virker, hvilket jeg tit synes er problemet for shampooer uden “stads”. De har også en hel serie med den skønneste duft af kaffe ?
  Knus fra Betina

  1. Uh, det lyder spændende, Betina!
   Det skal jeg da klart se nærmere på. Jeg elsker, når det dufter godt 🙂 Tak for tip
   God weekend til dig og dine
   Knus fra Katrine

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Få 5 nemme snack-opskrifter
En del af
Nyeste pins
Sådan skal du SEO-optimere

Pin It on Pinterest