Black Swan tøjparty

I onsdags holdte jeg tøjparty for en masse damer. Eller det vil sige, det blev flyttet hjem til Louise, for Laura var syg, og jeg var bange for, at hun skulle smitte alle gæsterne.

Tøjet er fra Black Swan, og selvom det hedder black, så har de altså også andre farver!

black swan, blackswan, blackswanfasjhion, tøjparty, tøj, sort, shopping, hygge, aften black swan, blackswan, blackswanfasjhion, tøjparty, tøj, sort, shopping, hygge, aften black swan, blackswan, blackswanfasjhion, tøjparty, tøj, sort, shopping, hygge, aften black swan, blackswan, blackswanfasjhion, tøjparty, tøj, sort, shopping, hygge, aften black swan, blackswan, blackswanfasjhion, tøjparty, tøj, sort, shopping, hygge, aften black swan, blackswan, blackswanfasjhion, tøjparty, tøj, sort, shopping, hygge, aften black swan, blackswan, blackswanfasjhion, tøjparty, tøj, sort, shopping, hygge, aften

Det var SÅ godt, at Louise kunne åbne sine døre for mig/os med så kort varsel! Tak til dig, søde!

Aftenen gik godt, synes jeg. Det var hyggeligt, og Louise fik præsenteret en masse lækkert tøj. Undervejs spurgte vi ind til detaljer, mærkede på tøjet og Louise svarede.

Bagefter fik vi lov til at prøve løs, tjekke os selv ud i spejlene og mærke efter, om det nu skulle være den ene eller den anden model? Passede størrelsen mon? Skulle den være større eller mindre? Var denne god til mig? Den var i hvert fald flot på dig! 🙂 Ja, man skulle vist have været dér 😉

black swan, blackswan, blackswanfasjhion, tøjparty, tøj, sort, shopping, hygge, aften

Jeg er vild med denne måde at shoppe tøj på! Det giver rig mulighed for at prøve en hel masse forskelligt. Det er jeg nemlig ikke særlig god til, når jeg er i en butik. Her føler jeg nemt, at det tøj, jeg prøver, skal jeg købe. Eller at jeg kan være til besvær for dem, der arbejder i butikken. Men ikke hér! Her kan jeg prøve løs, være kritisk og få tid til at finde frem til det rigtige for mig.

Jeg har før holdt tøjparty på denne måde, og jeg plejer at finde en hel masse, som jeg ikke kan leve uden. Denne gang fandt jeg “kun” to bluser og et par nylonstrømer. Du ved, den slags nylonstrømper, der er SUPER-lækre, bløde og giver smukke ben!

Bluserne, som jeg valgte, er meget enkle og helt basis-agtige. Og som Louise helt sikkert vil sige, så kan de styles op og ned, alt efter behov og situation 🙂

Jeg købte denne model (High Five Top)

blackswanfashion, tøjparty

Og denne (Hakan linen top)

blackswanfashion, tøjparty

Jeg glæder mig til, jeg skal hente pakken lige om lidt. Den er nemlig allerede ankommet. Hurtig levering, må jeg da lige fremhæve!

Rigtig god fredag – og weekend.

Kærlig hilsen Katrine

GemGemGemGem

Lær, hvor nemt det er at tiltrække læsere til din blog med denne video.

Du får en kort videoguide, der med 7 nemme trin lærer dig vejen til flere læsere på din blog. 
Du får også et arbejdsark, du kan bruge som en tjekliste ved hvert blogindlæg.

Kærlig hilsen Katrine
 
Ps. Du tilmelder dig samtidig min mailliste

Tak for din tilmelding. Hold øje med din indbakke

Pin It on Pinterest