Der er så meget, jeg ikke forstår!

Jeg indrømmer det gerne – og ja, jeg er kvinde – så der er vel så meget, kvinder ikke forstår. Men der er dæl’me også meget, mænd ikke forstår! Det vil jeg dog ikke komme ind på her – det gemmer jeg til en anden god gang.

I dag er det mig, der ikke forstår. Jeg er jo ikke dum…der er blot så mange ting i verden, jeg ikke helt forstår. Måske du har det på samme måde?!

Jeg forstår ikke,

  1. hvorfor jeg (kvinder) altid skal nedgøres i reklamerne. Mener de virkelig, at vi er så dumme?!
  2. hvorfor alle – som i A L L E – ved mere om folkeskolen, end vi lærere gør?
  3. hvorfor reklamer på tv altid skal vare mere end 7 minutter. Når speakeren fortæller, at programmet starter kl. 20.00, så starter det altid først 20.07! Nogle gange 20.08. Det er rigtigt!! Du kan selv se efter i aften 😉
  4. hvorfor jeg først er blevet bekendt med mindfullness nu – og ikke for lang tid siden? Sikke mange søvnløse nætter, jeg kunne slippe for dengang, tsk tsk…
  5. hvorfor mit arbejde kan gøre mig syg.

Det er svært i disse dage. Lige som jeg føler, det går fremad med mig, så føler jeg mig også slået langt tilbage. Jeg bruger tiden og dagene herhjemme til at trække vejret helt ned i maven, se tv, læse bøger, tjekke instagram/facebook (i begrænset omfang), blogge og sove. Det er utroligt, som min krop stadig giver mig signaler om at slappe af, skrue ned for tempoet og bare være til. Ingen krav, ingen forventninger – kun nyde. Men det er svært, synes jeg!

Jeg ønsker dig en søndag, hvor du får lov til at trække vejret helt ned i maven og hvor det gør dig godt!

Kærlig hilsen Katrine

Pin It on Pinterest