5 ting jeg hader

Jeg har planer om at lave sådan et “liste-indlæg”, som dette en gang i mellem. Jeg har læst en del af denne type efterhånden, og jeg synes, der er så mange gode imellem. En liste over 5 ting. Det kan fx være med ting, jeg elsker. Ting, jeg undrer mig over. Ting, jeg ikke forstår. Ting, jeg hader. Eller noget helt andet. I dag er det 5 ting, jeg hader!

5, sne, snevejr, vinter, januar, blog

  1. at skovle sne (jeg synes, snevejr er afsindigt smukt, men jeg hader at skovle sne – derfor er det også mandens job!)
  2. når jeg glemmer at drikke min kaffe – og den så bliver kold
  3. at støvsuge (men jeg elsker, når det er overstået)
  4. syltede agurker – jeg piller dem altid ud af cheeseburgeren
  5. at jeg ikke har råd til at rejse til New York hver måned

Er der ting, du også hader?

God søndag til dig og dine! (trods alt…hehe)

Pin It on Pinterest