5 ting #7

Jeg ser frem til et godt år!

I dag handler min liste om fem ting, jeg ser frem til i 2015. Jeg vil primært fokusere på det store ting, måske en form for milepæle, men også mindre end det. Jeg ser denne liste som en glædes-liste, der gør mig glad helt inde! En liste, jeg kan vende tilbage til, de dage, hvor det ser mest sort ud, og hvor jeg er mest ked af det.

Jeg ser frem til at

  1. blive rask igen (status d.d. er, at jeg har det bedre. Jeg har åbnet op for nogle fremtidige ændringer på jobbet, som heldigvis er blevet taget godt imod)
  2. holde sommerferie på Rhodos (vores julegave fra pigernes farmor og farfar – og vi G L Æ D E R os, helt vildt!!)
  3. få billeder, hylder, spejl og ur op på væggen igen i stuen, efter jeg har malet den (jeg er så vild med den blå farve, og jeg vil ikke bare bore noget tilfældigt op. Det skal have den rigtige plads fra starten af…)
  4. få en helt igennem fantastisk tur til Legoland i juni måned (det er stadig en hemmelighed, så sig ikke noget til pigerne)
  5. mærke solens varme igen. Det er utroligt, hvad solen kan gøre ved humøret, sindet og ved dagligdagen. Kom an, sol! Jeg er klar 🙂

Må din søndag blive fuld af glæder og forventninger!

Kærlig hilsen Katrine

(Visited 9 times, 1 visits today)
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Få 5 nemme snack-opskrifter
En del af
Nyeste pins
Sådan skal du SEO-optimere

Pin It on Pinterest