Crumblekage – smuldrekage

Weekendens lækre – og meget nemme – crumblekage

IMG_5655 IMG_5656

Jeg bagte denne lækre, sprøde og velduftende kage i søndags. Den er nem at lave – som i N E M ! ! ! Så hold dig ikke tilbage. Den er ikke spor sund, trods lækre bær i bunden 😉

  • øverste dej røres sammen, og laves af
    • 2 dele mel
    • 1 del flydende margarine
    • 2 dele sukker
    • 1 del havregryn
    • evt. lidt vand
  • i bunden fyldes ca. 200 gram bær (i denne kage brugte jeg hindbær og blåbær fra frost)
  • revet marcipan over bærrene
  • brun farin drysses med let hånd (jeg havde kun ca. 20 gram på lager)
  • evt. hakkede mandler drysses ovenpå
  • til sidst lægges den blandede dej ovenpå bær/marcipan/farin/mandler
  • bages i ca. 35-40 minutter ved 180 grader (uden varmluft)

Vi spiser kagen med skyr og friskbrygget kaffe til. Det smager himmelsk!

Velbekomme 🙂

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Følg mig på Facebook
Nyeste pins
En del af