Dybstegte løgringe med beignetdej

Dybtstegte løgringe

Jeg har fortalt dig om dybstegte løgringe, som du også kan læse om ved at klikke lige her, og i dag får du min udgave af opskriften dertil.

Løgringende var et KÆMPE-hit, især hos Kenneth, og jeg lavede dem faktisk to dage i træk. De smager godt både i en burger og som tilbehør ved siden af aftensmaden. For eksempel med mayo til at dyppe i!

dybstegte, løgringe, dybstegt, beignet, tempura

Opskriften har jeg ladet mig inspirere af fra Kvalimad.dk – hvor jeg iøvrigt finder rigtigt meget inspiration til gode opskrifter. Hermed min bedste anbefaling til dén side!

Ingredienser til dybstegte løgringe

Beignetdej

  • 2 æg
  • 1 1/2 dl mælk
  • 1/2 tsk salt
  • 100 g mel
  • 1 tsk bagepulver

 Stegning

  • mindst 1/2 ltr olie til friturestegning – helst 2 liter i en stor gryde.

Sådan gør du:

  • bland æg, mælk, salt og mel
  • pisk indtil alle klumperne er væk
  • tilsæt bagepulver og pisk, indtil det er helt fri for klumper

dybstegte, løgringe, dybstegt, beignet, tempura

  • varm olien op til 150-180 grader
  • skær løgene i tykke skiver
  • dyb dem i dejen
  • steg dem i olien

dybstegte, løgringe, dybstegt, beignet, tempura dybstegte, løgringe, dybstegt, beignet, tempura

Jeg brugte 1/2 liter rapsolie, og jeg stegte kun to eller tre løgringe af gangen. Husk at vende dem undervejs. De bliver stegt/farvet nedefra, så derfor skal de vendes undervejs.

Jeg lagde løgringende på et stykke fedtsugende papir, og for at stege to store løg (som var delt i store og små ringe) tog det ca. 10 minutter i alt. Nemt og lækkert!

pulled, pork, opskrift, marinade, langtidsstegt, lækkert, velbekomme, løgringe, dybstegte

Her ser du min burger! Pulled Pork med coleslaw og dybstegte løgringe 😀

 

TIP: Dejen er også godt med blomkål, champignoner og hvad du ellers kan finde på af grøntsager. Der skal bare ikke være alt for meget vand i dem. Ellers sprøjter de i olien. Dejen virker lige så godt til (kæmpe)rejer, grøntsager, Tynde skiver kyllingebryst, wienerschnitzel, blæksprutteringe og så videre. Husk, at kødstykkerne skal være under 1 cm tykke, for at blive gennemstegte.

Velbekomme!

Kærlig hilsen Katrine

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Følg mig på Facebook
Nyeste pins
En del af