Syltede rødløg – nem opskrift

Syltede rødløg med vanilje

Jeg er blevet inspireret af hende her til at lave syltede rødløg. Jeg har dog ikke helt fulgt hendes opskrift, men i stedet tilsat vanilje, og det smager GODT, synes jeg!

opskrift, rødløg, syltede, nemt, opskrift, rødløg, syltede, nemt, opskrift, rødløg, syltede, nemt, opskrift, rødløg, syltede, nemt, opskrift, rødløg, syltede, nemt,
Min opskrift får du her:

  • 3 store rødløg
  • 3 dl. husholdningseddike
  • 1 dl. sukker
  • 1 tsk. peberkorn
  • 1 stang vanilje

Sådan gør du:

Skær løg i ringe og put dem i glassene. Jeg kunne fylde halvanden glas af den slags på billederne. Giv eddike og sukker et lille opkog sammen med peberkorn og vaniljen, som du har delt på langs og skrabet kornene ud. Jeg deler vaniljekornene med lidt af sukkeret, inden jeg tilsætter det i gryden.

Hæld blandingen over løgene og luk til med det samme. Stil dem koldt, indtil de skal serveres.

Mine nåede at sylte i 24 timer, og jeg synes, de var gode herefter. Kenneth synes dog, at de godt måtte få lidt længere tid.

Så jeg tænker, at det er efter smag og behag, hvor længe de skal stå i glasset, inden de er klar til servering.

Vi spiste dem som tilbehør til kød på grillen. Det er sådan lidt tapas-agtigt at få det på den måde. De kan også serveres til hotdogs og til de hjemmelavede burgere 😉

Velbekomme!

Kærlig hilsen Katrine

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Følg mig på Facebook
Følg mig på Pinterest

En del af