Scrambled egg – den bedste opskrift

Opskrift på scrambled egg – og de er virkelig gode!

Scrambled egg er bare noget af det lækreste. Og denne opskrift er særdeles god, hvis du spørger mig!

opskrift, scrambled egg, eggs, æg, morgenmad

Jeg har lavet de lækreste scrambled æg, og du skal helt sikkert have opskriften! Jeg plejer at lave dem med æg, salt og peber, men denne gang tilsatte jeg også creme fraiche. Resultatet blev virkelig godt, og derfor får du opskriften herunder.

Til to personer brugte jeg:

Start med en pande, der kun er lidt varm. Den må endelig ikke ikke være for varm.

Tilsæt hele æg og creme fraiche i en skål. Pisk grundigt med en gaffel og tilsæt salt og peber. Brug herefter en spatel til at røre rundt på panden med, mens æggene sætter sig. Sørg for at vende æggene hele tiden. Det tager ikke længere end 5-6 minutter, når først det er begyndt at ligne det færdige resultat. Du kan eventuelt skrue op for varmen, hvis du synes, det tager for lang tid. Men…

Hold øje med æggene. De må ikke blive for mørke (så er panden for varm), og tag eventuelt panden af og på varmen undervejs, for at undgå det.

Æggene er færdige, når der ikke længere er væske omkring dem. Jeg viser nogle billeder, hvor du måske kan fornemme udviklingen af, hvor meget de sætter sig undervejs.

opskrift, scrambled egg, eggs, æg, morgenmad

opskrift, scrambled egg, eggs, æg, morgenmad

opskrift, scrambled egg, eggs, æg, morgenmad

Det kan være lidt svært at se, men langsomt bliver æggene mere og mere faste i det, og det flydende fra ægget stivner.

Selvom det egentligt er en morgenmadsspise, så fik vi det til aftensmad, sammen med ristet rugbrød og tomater i skiver. Jeg elsker, at æg er sundt. Det er nemlig både nemt at tilberede, og vi kan alle lide det herhjemme 🙂

Velbekomme!

Hvordan kan du bedst lide dine æg?

Kærlig hilsen Katrine

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Følg mig på Facebook
Nyeste pins
En del af