Dulce de leche

Sådan laver du din egen karamel – dulce de leche

karamel smørepålæg, dulce de lecheJeg er lige nu i gang med at lave det – og jeg håber på succes!

Ingredienser
En dåse kondenseret mælk
(that’s it!)

  • pil papirsmærkaten af den uåbnede dåse
  • læg dåsen i en gryde med kogende vand
  • kog i tre-fire timer. Sørg for at dåsen hele tiden er dækket af vand. Ønskes en mere flydende karamel kan kogetiden reduceres
  • køl dåsen meget af, inden du åbner den. Jeg har læst, at den kan eksplodere… så jeg åbner den først i morgen tidlig
  • og voila: du har nu karamel

Jeg har planer om at bruge det i cookies, som jeg bager til Veras fødselsdag. Opskriften hertil vender jeg tilbage med 😉

Velbekomme!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Følg mig på Facebook
Følg mig på Pinterest

En del af