Sådan har jeg 5-doblet mine besøgende på bloggen

Sådan får du MANGE flere besøgende på din blog

Mangler du hits på din blog? Er du træt af, at du ikke får alle de besøgende på din blog, som du drømmer om? Eller måske har fortjent?

Så får du her et tip fra mig om, hvordan du kan forbedre dine hits og besøgende. Jeg har gjort det – og det har givet mig MANGE flere besøgende. Og det er i virkeligheden ikke så svært. Og hvis jeg kan gøre det, så kan du også!

Jeg er gået fra at have omkring 400 besøgende hver dag til omkring 2000 !!! Ja, 2000 kliks på min blog, hver dag!

sådan, yoast seo, søgemaskine, søgemaskineoptimering, besøgende, optimering, blogtips

Brug det rigtige værktøj

At få flere besøgende på din blog er ikke altid lige let. Der findes masser af måder at lokke flere ind på bloggen, men det kræver en indsats fra dig. De kommer ikke derind af sig selv. Nogle værktøjer virker bedre end andre, og dét, jeg vil anbefale i dag, er et plugin, som du måske allerede har læst om – OG installeret?

Pluginet, som jeg anbefaler hertil er Yoast SEO. Yoast SEO guider dig igennem det, google finder vigtigt, således du kan komme højere op på søgeresultaterne.

Jeg har tidligere anbefalet dig pluginet, og det er derfor, jeg forestiller mig, at du allerede kender til det.

Sådan gør du:

Yoast SEO bliver jævnligt opdateret, og derfor er nedenstående billede ikke helt som dét, jeg tidligere har skrevet om. Principperne er det samme, dog med nye tiltag ved hver opdatering. Og det er gode tiltag, som er med til at gøre det nemmere for mig som bruger!

sådan, yoast seo, søgemaskine, søgemaskineoptimering

Metabeskrivelse

Det, du blandt andet skal have fokus på er metabeskrivelsen. Herover står den beskrevet som “Snippet Preview”. Når jeg klikker på “Edit snippet”, så kan jeg få lov til at tilføje/redigere metabeskrivelsen. Her skal du sørge for at angive den bedste udgave, som muligt. Du har omkring 160 tegn at gøre godt med, så vælg dét, der er essentielt for det enkelte indlæg.

Et andet fokus er fokussøgeord. Dette ord skal være det vigtige ord i dit indlæg. Altså, det kan ikke svare sig at skrive “æbler” i fokussøgeord, hvis hele indlægget overhovedet ikke drejer sig om æbler. Giver det mening?!

Sådan skal du linke

Når du skriver dit indlæg, så er Google også rigtig glad for, at du linker til andre sider. Og linker til egne, ældre, indlæg også. Så husk at gøre det. En huskeregel her er, at du skal markere, at linket skal åbne i et andet vindue/ny fane. Ellers mister du læseren, som jo klikker på linket, og forsvinder væk fra din side. Så husk, at alle links skal åbne i et nyt vindue!

Yoast SEO guider dig igennem alle de ting, du skal huske, for at komme højere op på søgemaskinerne.

Det er et rigtigt “rugbrødsarbejde”, men det er arbejdet værd!

Ting tager tid

Jeg startede på at bruge Yoast SEO sidste år, og jeg har sørget for at få den lille knap grøn HVER gang. På billedet herover kan du se, at den lille knap er orange. Da jeg tog dette screen-shot, var jeg altså på vej til at gøre den grøn, men var ikke helt i hus endnu. Det fremgår også af punkterne, hvad jeg skal huske at gøre.

Jeg har ligeledes brugt mange timer på at optimere mange af mine gamle indlæg. Jeg ved, det er død-hamrende-kedeligt, men det er virkelig det hele værd!!

HUSK, at Google skal have tid til at finde dig. Du kan derfor ikke regne med, at du fra den ene dag til den anden pludselig ligger højt – og dermed får mange besøgende. Der skal tid til! Jeg har ikke et svar på, lige præcis hvor lang tid, der går, men det kommer lige så stille.

Jeg kan i hvert fald dokumentere, at jeg er gået fra at have omkring 400 kliks om dagen til nu at have mindst 2000 kliks hver dag.

Dét må siges at være “rugbrødsarbejdet” værd. Ikke sandt?!

Jeg vil SÅ gerne høre fra dig, hvis du har bøvl med at få det til at virke. Også hvis du har yderligere spørgsmål eller kommentarer til mig. Tøv ikke med at skrive til mig!

Rigtig god dag til dig og dine.

Kærlig hilsen Katrine

GemGem

20 Comments
 1. Hej Katrine,

  Jeg har nu downloadet yoast SEO, men kan ikke installere det? I mit kontrolpanel (wordpress) mangler jeg rubrikken der hedder plugins :/ Håber du kan hjælpe mig

  Hilsen Charlotte

  1. Hej Charlotte

   Tak for din besked!
   Når du har installeret SEO skal du aktivere det. Når det er aktiveret, så kommer det ude til venstre i kontrolpanelet 😉
   Håber, du får det til at lykkes. Ellers må du meget gerne skrive igen 😉

   Kh. Katrine

   1. Hej igen 🙂

    Mit problem er at jeg ikke kan finde ud af at aktivere pluginet, jeg har kigget på en masse guides, og det er som om jeg mangler det sted hvor det skal aktiveres?

    Hilsen Charlotte

    1. Når du klikker på “plugin” i dit kontrolpanel, så skulle du gerne komme ind på de plugins, som du har downloaded. Her kan du vælge Yoast SEO og så aktivere det. Giver det mening?

     Kh. Katrine

     1. Ja det siger alle de guides jeg har været inde på også, men inde i mit kontrolpanel har jeg slet ikke noget der hedder plugin 🙁

      Må jeg sende dig et billede af hvordan det ser ud til din mail?

      Hilsen Charlotte

    2. Det er fordi du bruger WordPress.com, Yoast – og andre plugins – virker kun på selv-hostede WordPress installationer på eget domæne. Den gratis version er no-go.

 2. Jeg har haft Yoast i ca. en måned hvornår begynder man at kunne mærke en forskel, jeg har været i gang med at opdatere alle mine gamle indlæg også .. Frygteligt arbejde men forhåbentlig det hele værd 🙂

  / Liselotte

  1. Hej Liselotte

   Ja, det er et frygteligt arbejde, men tro mig! Det er det hele værd. Så bliv endelig ved 😉
   Der går noget tid, før du kan se det direkte på dine besøgstal. Du kan fx. tage udgangspunkt i et enkelt indlæg og holde øje med det. Bruger du Google Analytics? Eller måske det plugin, der hedder Visitors Traffic?

   Kh. Katrine

 3. Hej

  Ligegyldigt hvad jeg skriver, får jeg den aldrig grøn. Bliver så ærgelig…prøver ellers meget at skrive de samme ord, linke ud etc.
  Har du nogen ide om, hvad jeg kan gøre galt??

  1. Hej Camilla

   Følger du anbefalingerne, som Yoast skriver nederst i dit indlæg? I indholdsanalysen skriver Yoast, hvad du kan forbedre. Læg evt. mærke til detaljerne i billedet herover.
   Håber, det giver mening?

   Kh. Katrine

 4. Hej Katrine

  Først og fremmest tak for de fine – og mange – indlæg om, hvordan man få det bedste ud af sin blog!

  Jeg har et spørgsmål ang. fokussøgeordet. Skal dette være overskriften på blogindlægget eller blot et (eller flere) ord fra blogindlæggets tekst?

  1. Hej GI 😉

   Dejligt, at du kan bruge mine tips! Det sætter jeg stor pris på.

   Mht. fokussøgeordet, så skal det være BÅDE en del af overskriften samt med i blogindlæggets tekst. Og også gerne som en overskrift i selve indlægget. Dét er med til at forøge chancerne for, at google finder dit indlæg relevant og dermed vægter det højt i søgningerne 😉
   Jeg håber, det giver mening. Ellers skriver du bare igen!

   Rigtig god weekend.
   Kærlig hilsen Katrine

 5. Hej Katrine. Tak for din kommentar på min blog og linket til dette indlæg.
  Jeg startede med at have omkring 180 læsere og nu et år efter ligger det blot på omkring 240. Jeg har brugt Yoast helt fra starten med fokusord, metabeskrivelse og grøn lampe, så jeg gør det rigtige. Til trods for dette sker der ikke det store.

  1. Fedt, at du gør det rigtige! Det er jo med til at få dig længere op i google-søgningerne 🙂
   Jeg bruger også Pinterest en del. Det giver nogle kliks på min blog 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Følg mig på Facebook
Følg mig på Pinterest

En del af