Rich Pin – nice to know om Pinterest

Rich Pin – hvad er det?

plugins, wp-blog, blog, wp, widget, widgets, back up, sådan, how to, rich pin, pinterest

Rich Pin betyder kort sagt, at du kan bruge dit logo/icon under dine pins på Pinterest. På den måde viser du nemt, hvorfra pinnet kommer – nemlig fra dig!

pinterest, rich pin, icon, favicon

På min Pinterest side kan du se, at mit icon er under hvert billede. Herunder har jeg taget et screendump, og dét du skal ligge mærke til, er det lille lyserøde w.

pinterest, rich pin, icon, favicon

Hvis du bruger WordPress på din blog, er det SÅ nemt at sætte rich pin op. Når du har sat det op, vil du opleve, at du nemmere har mulighed for at få flere følgere på Pinterest samt mere trafik på din blog. Win-win!

pinterest, rich pin, icon, favicon

Det tager ikke lang tid at sætte rich pin op. Små 5 minutter – ja, det er sandt 😉

Du skal blot følge disse simple trin, og så er du kørende.

Trin 1: Installer “Yoast” SEO Plugin

Pinterest kræver at du bruger meta beskrivelse på din side. Yoast SEO er heldigvis det rette plugin til at guide dig med netop dette. Udover at hjælpe dig på vej med rich pins, så er Yoast uundværlig, når du vil optimere dine kliks på bloggen. Jeg har før omtalt det – se blot her. Yoast SEO er et fantastisk værktøj!

Nå, tilbage til rich pin 😉 Du skal installere og aktivere Yoast. Herefter skal du klikke dig frem til “social”, under SEO-knappen til venstre.

pinterest, rich pin, icon, favicon

Tjek, at boksen med “Tilføj Open Graph metadata” er vinget til under Facebook. Husk at gemme!

Nu videre til næste trin!

Trin 2: Besøg “RICH PIN VALIDATOR”

Gå til Pinterest’s Rich Pin Validator, og sæt linket ind på et af dine indlæg. Det er lige meget, hvor du sætter det ind henne. Du behøver kun at gøre dette en enkelt gang. Når du har sat det ind og gemt indlægget, skal du sætte linket fra dit indlæg ind på validator-siden og trykke på “Validate”.

Trin 3: Tilføj!

Når du har valideret, skulle du gerne se en besked, der siger “your pin’s been validated!”. Klik herefter på “Tilføj nu” (“apply now”). Et pop-up vindue vil dukke på med din blogs domænenavn og “HTML tags”. Klik igen “Tilføj”.

Tillykke! Nu er du færdig.

Det var nemt, ikk?! 🙂

Nu skal du blot vente nogle timer – op til 24 – mens Pinterest godkender din ansøgning. Når først den er godkendt, vil alle dine pins blive vist med dit icon/logo.

Virker det? Hvis ikke, så skriv endelig til mig – jeg vil så hjertens gerne hjælpe dig!

Det, der driller mig på Pinterest er, at jeg ikke kan ændre “Title of your article”. Hvis du ved det, så lær mig det, tak 😉

Jeg glæder mig til at se dine rich pins! Skriv i kommentarfeltet, hvad din profil hedder, så jeg kan følge dig 😉

Kærlig hilsen Katrine

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Følg mig på Facebook
Nyeste pins
En del af