Pirogger med oksekød – nem opskrift

Pirogger med oksekød – nem og hurtig opskrift

Det er længe siden, jeg har delt en opskrift med dig. Dét må jeg hellere gøre, og det vil jeg også gerne! Her til aften har vi spist pirogger med oksekød, og de er vildt nemme at lave. Især, når man har en rest pizzadej, der ligger og venter på at blive brugt! Alternativt ville jeg lave en pizzadej tidligere på dagen, så den kan nå at hæve.

pirogger, nem, opskrift, nemt, lækkert, oksekød pirogger, nem, opskrift, nemt, lækkert, oksekød

Opskriften er til to personer, og den er fra Guldsmedgaard – endnu én derfra 😉 Jeg har dog ændret en lille smule i fremgangsmåden, så min udgave af pirogger får du her!

Ingredienser:

  • 300 gram oksekød
  • 1 tsk. karry
  • 1/2 tsk. chili
  • olie/margarine til stegning
  • 1 porre
  • 1/4 spidskål
  • salt og peber
  • 1 portion pizzadej
  • 1 æg til pensling

Sådan gør du:

  • steg oksekødet i en gryde med lidt olie/margarine i bunden
  • når det er gennemstegt tilsætter du karry og chili
  • lad det simre i fem til otte minutter
  • snit porre og spidskål fint og kom det i gryden
  • steg det hele indtil det er faldet sammen
  • smag til med salt og peber
  • del pizzadejen i fire og rul dem flade med en størrelse på ca. 12-15 cm i diameter
  • fordel fyldet på de fire cirkler og luk dejen sammen hen over midten
  • tryk dem helt sammen med en gaffel, så de bliver helt lukkede i kanten
  • pensl piroggerne med sammenpisket æg
  • bag dem i ca. 15 minutter ved 180 grader
  • hold øje med dem undervejs. Jeg gav dem varmluft de sidste minutter, så de blev gyldne på toppen

Så er de klar til servering! Det var dét. Jeg sagde jo, det var nemt. Og husk! De er MEGET varme.

Velbekomme! 😀

Kærlig hilsen Katrine

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Følg mig på Facebook
Nyeste pins
En del af