Pandekager med hytteost

Pandekager med hytteost – opskrift

Hytteost har aldrig været blandt mine favoritter. Jeg har i de senere år dog lært, at det KAN smage godt. Ikke rent, vel at mærke! Det skal blandes med andre råvarer og tilberedes!

Jeg giver dig i dag en nem og lækker opskrift på pandekager med hytteost, og de kan spises som de er – eller serveres med lidt tilbehør. Jeg spiste dem, som de var, men jeg er overbevist om, at de smager fantastisk med fx røget laks og masser af grønt ved siden af.

pandekager med hytteost, opskrift, sundt, nærendepandekager med hytteost, opskrift, sundt, nærende

Du får ca. 10 stk af denne opskrift.

Ingredienser til pandekager med hytteost:

  • 200 g hytteost (jeg bruger gerne de små økologiske bægre fra Arla)
  • 4 æg
  • 2 spsk. husk
  • lidt salt

Sådan gør du:

Bland alle ingredienserne sammen til en glat dej, og lad den hvile i 10-15 minutter, så fibrene kan suge væsken til sig. Brug evt en stavblender til at gøre dejen så glat som muligt.
Steg i kokosolie i ca. en skefuld-størrelse pr. stk. Jeg kunne have tre på panden af gangen, og jeg kom lidt kokosolie på panden efter hver stegning.

pandekager med hytteost, opskrift, sundt, nærende

Pas på med, at panden ikke bliver for varm. Så begynder kokosolien at ryge, og den lugt bryder jeg mig ikke om.

Pandekagerne kan selvfølgelig også spises til morgenmad. Dog kan jeg ikke anbefale at gøre det for tit, for du skal passe på med at få kulhydrater (hytteost indeholder kulhydrater) fra morgenstunden. Gem dem til senere på dagen 😉

Velbekomme!

Kærlig hilsen Katrine

Indlægget indeholder affiliate. Læs evt. mere om det her

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Følg mig på Facebook
Nyeste pins
En del af