Ovnbagte tomater – nemt og lækkert

Ovnbagte tomater – nemt tilbehør til aftensmaden

I sidste uge lavede jeg ovnbagte tomater som tilbehør til vores aftensmad. Opskriften/idéen er fra Guldsmedgaard, og de er MEGA nemme at lave, og det er en god måde at få ekstra grønt på, synes jeg.

ovnbagt, nemt, lækkert, opskrift, sundt, tomater ovnbagt, nemt, lækkert, opskrift, sundt, tomater ovnbagt, nemt, lækkert, opskrift, sundt, tomater ovnbagt, nemt, lækkert, opskrift, sundt, tomater

Opskriften får du her:

Tænd ovnen på 200 grader 🙂

Til to-tre personer:

  • 3 store tomater
  • olie
  • salt og peber
  • evt. hvidløgssalt/-pulver

Sådan gør du:

  • Del tomaterne i halve og pensl dem med olie
  • Krydr med salt og peber og evt. hvidløgssalt/-pulver
  • Læg tomaterne i et ovnfast fad, gerne med bagepapir under
  • Bag dem i ovnen ved 200 grader i ca. 15 minutter

Server tomaterne som tilbehør til dagens middag. Men pas på! De bliver så pokkers varme, så lad dem evt. køle lidt, inden du serverer dem. Jeg tror egentligt også, at de er gode dagen efter, for så tænker jeg, at de har fået lov til at trække mere smag til sig. Gode er de i hvert fald.

Velbekomme!

Kærlig hilsen Katrine

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Følg mig på Facebook
Nyeste pins
En del af