Orientalsk kylling

Orientalsk kylling

Orientalsk kylling er både nemt, sundt og lækkert at lave. Og spise, selvfølgelig! Denne opskrift er efterhånden meget gammel, og jeg har lavet den hundredevis af gange. Opskriften kan jeg næsten udenad, og det er måske derfor, jeg helt har glemt at dele den med dig.

orientalsk kylling, opskrift, sundt, lækkert, nemt

Ingredienser til orientalsk kylling:

  • 1 stk. kyllingebryst pr. person
  • 1 liter blandet salat af fx rucola, egeblad, iceberg og frissé
  • 2 gulerødder, skåret i tændstikker
  • 1 rød peberfrugt i tynde strimler
  • 2 forårsløg i tynde skiver
  • 100 g usaltede jordnødder

Marinade og dressing:

Sådan gør du:

Klargør og bland ingredienserne til marinaden. Del den i to skåle, og marinér kyllingen i den ene skål, i ca. 30 minutter. Det kan sagtens være i længere tid. Opbevar den på køl.

Skyl alle salaterne godt og skær dem fint. Rens grøntsagerne og skær dem i tynde strimler.

Steg kyllingen i ovnen, i ca. 20 minutter ved 230 grader. Lad kyllingen køle af og skær den efterfølgende i tynde skiver.

Bland grøntsagerne med salaten i skål nummer 2, hvor du har den anden halvdel af marinaden og hæld det på et stort fad. Læg kyllingeskiverne øverst og drys med peanuts.

Servér og nyd retten!

orientalsk kylling, opskrift, sundt, lækkert, nemt

Velbekomme 🙂

Kærlig hilsen Katrine

GemGem

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Følg mig på Facebook
Følg mig på Pinterest

En del af