Nyt til boligen – billig kurv til planten

Nyt til boligen – billig kurv til planten

Jeg har været på en lille og meget hurtig shoppetur i sidste uge. Jeg havde en idé om, hvad jeg gik efter, og måske er det også derfor, at den var så hurtig. For normalt skal jeg altid lige overveje, om jeg skal bruge de kr. 100,- eller ej.

Men…

Jeg havde et tilgodebevis fra en julegave, og det brændte i lommen. Så afsted med mig, efter jeg havde drukket kaffe med en veninde, og rundt i butikken.

kurv, indkøb, bolig, boligen, nyt, kaktus, kurv til planten, cowboykaktuskurv, indkøb, bolig, boligen, nyt, kaktus, kurv til planten, cowboykaktus

Kurv til planten, strikketøjet eller legetøjet

Som du måske allerede ved, så er jeg VILD MED alle slags grønne planter, her i blandt også kaktus. Denne kaktus er for mig ikonisk! Den er lig med min barndom, og da jeg spottede den i Brugsen tilbage i november måned, måtte jeg bare eje den.

Den har stået i stuen i en fin Hay-potte, og jeg er vild med det.

Alligevel synes jeg, der skulle noget mere til. Så jeg havde en lille plan om at bruge mit tilgodebevis på en kurv, som planten og potten skulle ned i. Og jeg fandt denne. Jeg var ikke i tvivl. Jo, størrelsen var jeg i tvivl om, men ikke selve kurven.

Jeg købte den store kurv, og det var godt, jeg gjorde det. For den lille kurv ville ikke kunne rumme denne store potte. Jeg fandt den i den nye Sinnerup i Aalborg oppe på øverste etage.

Så efter ca. 15 minutter var jeg ude igen og klar til at komme hjem og sætte planten i kurven. Jeg tog et billede af den med det samme, så jeg kunne dele min glæde mig dig.

Er den ikke fin?! 😀

Jeg er vild med den!

Jeg købte også en ny pude til vores forholdsvise nye sofa, men det vender jeg tilbage med. En anden dag 😉

Nu vil jeg ønske dig en rigtig dejlig torsdag. Jeg håber, sneen smelter hurtigere end den falder!

Kærlig hilsen Katrine

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Følg mig på Facebook
Nyeste pins
Pinterest : Belette
12 ting, du ikke vid
12 ting, du ikke vid
Gina is a profession
Hvilket tema skal du
Hvilket tema skal du
Kostumer - især til
Why your blog needs
Love Short pixie hai
https://s-media-cach
Trendy Women’s Short
3-long-silver-pixie-
Copywriting ideas fo
Copywriting ideas fo
Sådan har jeg 5-dobl
blogtips, blogguide,
En del af