Müsli af den hjemmelavede slags

Müsli af den hjemmelavede slags

Müsli – eller granola som det også hedder – er MEGA nemt at lave selv. Læs med herunder.

müsli, hjemmelavet, nemt, opskrift, velbekomme

Jeg har længe villet lave müsli selv – og forleden fik jeg endelig tid til det! Det er en succes, og glasset er næsten tomt allerede. Jeg kan varmt anbefale at gøre det. Det er SÅ nemt 🙂

Min opskrift på müsli kommer her:

  • 1 dl havregryn
  • 1 spsk. sesamfrø
  • 2 spsk. solsikkekerner
  • 3 spsk. hørfrø
  • 50 g. mandler – groft hakket
  • 25 g. pistacienødder – groft hakket
  • 1 spsk. honning

Sådan gør du:

Det hele blandes i en skål og fordeles på bagepapir. Jeg bagte mit i ca. 13-14 minutter ved 200 grader, hvilket enten var lidt for varmt eller lidt for længe. Det er blevet en lille smule for mørkt, synes jeg. Næste gang tror jeg, jeg vil prøve med en lavere temperatur. Fx 180 grader. Husk at vende det en gang eller to undervejs.

müsli, hjemmelavet, nemt, opskrift, velbekomme müsli, hjemmelavet, nemt, opskrift, velbekomme müsli, hjemmelavet, nemt, opskrift, velbekomme

Jeg nyder det ovenpå min A38 om morgenen eller sammen med skyr og en lille smule sirup om aftenen.

Velbekomme!

Kærlig hilsen Katrine

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Følg mig på Facebook
Nyeste pins
En del af