Minder fra NY

Udlængsel til NY

Jeg fandt lige nogle en masse billeder fra vores New York-tur sidste år. Åhhh, som jeg bare gerne vil afsted igen!! NY er altså bare helt speciel. Nogle gange så forstår jeg ikke, hvorfor New York er så populær. Det er jo bare en by, ikk?! Andre gange så er jeg H E L T oppe at ringe over bare at se Times Square i et kort klip på tv.

Det er altså skørt, men byen har ramt mig (som så mange andre) og jeg glæder mig til, jeg skal tilbage engang.

Jeg har udvalgt de bedste billeder fra turen. Jeg håber, du kan lide dem!

New York, New York, New York, New York, New York, New York, New York, New York, New YorkNew YorkNew YorkNew YorkNew YorkNew YorkNew YorkNew YorkNY, New YorkNY, New YorkNY, New YorkNY, New YorkNY, New York

Jeg dør langsomt – jeg VIL tilbage. Snart!! NY HERE I COME 🙂

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Følg mig på Facebook
Nyeste pins
En del af