Meatzza – kødfyldt pizza uden kulhydrater

Meatzza

Endnu en lækker og mættende opskrift.

meatzza, meatza, kødpizza, protein, sundt, lækkert, sund meatzza, meatza, kødpizza, protein, sundt, lækkert, sund

I samme e-bog, hvor jeg har opskriften med chokodrys, fandt jeg også opskriften på meatzza. Jeg har ofte kigget på opskrifterne, som findes, men har aldrig fået den lavet.

Jeg kan godt fortryde, at jeg ikke før har givet mig i kast med denne fætter, for det var egentligt nemt at lave, og så smagte det bare GODT!

Billederne er måske ikke de lækreste, men jeg synes, det er svært at få kød til at se appetitligt ud på billeder… Jeg håber, du kan fornemme, hvor lækker den var 😉

Opskriften får du her: til 3 portioner

Bund:

  • 400 g magert oksekød
  • 1/2 spsk dijonsennep
  • 1⁄4 dåse tomatpuré (35 gram)
  • 1 fed knust hvidløg
  • 1/2 tsk finthakket frisk chili

 

Fyld:

  • 1/2 gul peberfrugt i skiver
  • 1 lille rødløg i tynde skiver
  • 1 skive ananas i tynde tern
  • 2 skiver parmaskinke
  • 1 håndfuld cheddar

Bland alle ingredienser til bunden, og fordel dejen på en bageplade. Bag bunden i cirka 8 minutter ved 175 grader, varmluft.

Tag herefter bunden ud af ovnen, og kom fyldet på bunden: først peberfrugt, løg og ananas, så parmaskinke og til sidst osten.

Da jeg tog bunden ud af ovnen, var der en masse væske omkring kødet. Jeg fjernede det med køkkenrulle og pyntede efterfølgende bunden.

Sæt meatzzaen i ovnen, og bag den færdig i 8-10 minutter. Når bunden begynder at blive brun i hjørnerne, og osten gylden, er den færdig.

Da meatzzaen var færdigbagt, var der igen lidt væske omkring bunden. Jeg brugte igen køkkenrulle til at tørre det væk.

Jeg delte meatzzaen i 6 skiver, og Kenneth og jeg delte det hele – selvom det egentligt var til tre personer 🙂

Velbekomme!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Følg mig på Facebook
Nyeste pins
En del af