Lynstegt kalkun i wok

Lynstegt kalkun i wok

Lynstegt kalkun i wok med spidskål, champignon og gulerødder. Du får i dag endnu en lækker opskrift, som jeg har lavet ud fra Guldsmedsgaards opskrifthæfte, som kommer sammen med vores måltidskasse.

lynstegt kalkun, wok, opskrift, sund, sundt, lækkert, nemt

Opskriften deler jeg med dig her:

Ingredienser til 2 personer:

Tilbehør:

  • 175 gram ris
  • 3,5 dl vand
  • 1 tsk salt

Lynstegt kalkun:

  • 1/2 spidskål
  • 1 gulerod
  • 1/2 – 1 bakke champignon
  • 300 g kalkunstrimler
  • 1 spsk olie
  • 2 spsk soya
  • 1/2 dl vand
  • 1/2 bouillonterning
  • 1/2 tsk ingefær (krydderiet – ikke den friske rod)
  • 1/2 tsk sukker
  • 1 tsk majsstivelse
  • 1 spsk koldt vand

Sådan gør du:

Tilbehør:

  • kog risene med vand og salt i 11 minutter (følg evt. opskriften på posen med ris)
  • lad dem hvile i 11 minutter

Lynstegt kalkun:

  • snit spidskålen fint
  • skræl guleroden og skær den i tynde stænger
  • rengør champignon og skær dem i kvarte
  • varm en wok op og tilsæt olien
  • svits grønsagerne i 3-4 minutter og tag dem op
  • tilsæt 1 spsk olie
  • steg kødet til det er gyldent og har dannet skorpe
  • tilsæt soyaen og lad det simre i 1-2 minutter
  • tilsæt grønsager, vand, bouillon, ingefær og sukker
  • lad det koge et par minutter
  • udrør majsstivelsen i det kolde vand (i et glas) og rør det i
  • lad det koge yderlige et par minutter

 

lynstegt kalkun, wok, opskrift, sund, sundt, lækkert, nemt

Server retten rygende varm – og eventuelt med en sur/sød sauce til.

Velbekomme!

Retten smagte helt igennem fantastisk! Jeg må bare sande, at soya i varm mad er godt. Det både dufter fantastisk og smager lige så fantastisk.

Spring på retten – den er nem at lave og virkelig lækker 🙂 Hvis du er klar til at læse flere sunde opskrifter, så klik her!

Kærlig hilsen Katrine

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Følg mig på Facebook
Følg mig på Pinterest

En del af