Kylling med mandler og solsikkkerner

Kylling med mandler og solsikkkerner

Jeg er tosset med kylling. Faktisk så tosset, at jeg vil tro, jeg kan spise det morgen, middag og aften. Jeg er vild med, at det kan tilberedes på 100 forskellige måder, og så elsker jeg, at det er sundt og proteinfyldt!

Kylling med mandler og solsikker er en lækker opskrift, hvor jeg har hentet inspiration fra en af mine medstuderende, som har en rigtig god facebookside. Like den gerne – det bliver hun helt sikkert glad for!

kylling med mandler, solsikkekerner, opskrift, sundt, willowlounge.dk kylling med mandler, solsikkekerner, opskrift, sundt, willowlounge.dk

Kylling med mandler og solsikkekerner er SUPER-nem at lave! Opskriften til denne saftige og smagsfulde kylling, får du lige her!

Ingredienser til kylling med mandler og solsikkekerner

  • 350 g kyllingebrystfilet
  • 20 g rapsolie (1/4 dl)
  • saft af 1/2 øko-citron
  • 1/2 tsk paprika
  • 1/2 tsk løgpulver
  • 1/2 tsk hvidløgspulver
  • 25 g solsikkekerner
  • 30 g mandler

Sådan gør du

Bland rapsolien med saften af citronen og krydderierne. Kom kyllingen i blandingen og lad det trække i så lang tid som muligt. Mindst 1/2 time. Hak mandler og solsikkerne groft med en brødkniv. De smutter ikke så nemt, når du bruger brødkniven i stedet for en glat kødkniv.
Når kyllingen har trukket blandes de hakkede mandler og solsikkekerner i. Steg kyllingen i ovnen ved 200 grader ved varmluft i ca. 20-25 minutter, alt efter tykkelsen.

Server eventuelt denne sunde broccolisalat til eller måske taglagte tomater, squash og kartofler.

Husk også at få en del af din daglige dosis olie til aftensmaden 😉

Velbekomme!

Kærlig hilsen Katrine

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Følg mig på Facebook
Nyeste pins
En del af