Kylling med broccoli, blomkål og cashewnødder

Kylling med broccoli, blomkål og cashewnødder

Broccoli vinder mere og mere ind i min kost! Jeg bliver mere og mere glad for denne grøntsag, og heldigvis for mig indeholder det masser af fibre, som er godt for både krop og samvittighed.

Broccoli med kylling er både nemt at lave, og så smager det godt!

Du får i dag opskriften på min udgave af kylling i wok med grønt, kokosmælk og cashewnødder.

kylling, cashew, cashewnødder, broccoli, blomkål, sundt, sund, opskrift

Opskrift på kylling med broccoli:

  • 1 stk kyllingebryst
  • rapsolie
  • 100 gram boccoli
  • 75-100 gram blomkål
  • 2 stænger blegselleri
  • 1 hvidløg
  • 1 løg
  • 70 gram champignon
  • salt og peber
  • 1 dåse kokosmælk
  • 30 gram cashewnødder

Sådan gør du:

  • start med at klargøre alle grøntsager;
    • hak eller riv hvidløgget
    • skær løget i små tern
    • pluk broccolien i små buske
    • skær eller pluk blomkålen i tilsvarende små buske, måske lidt mindre
    • skær champignon i skiver eller små stykker
    • skær blegselleri i små bidder
  • skær kyllingen i små tern
  • steg dem i den varme wok i en smule rapsolie – sørg for at kyllingen er gennemstegt
  • tag kyllingen af wok’en, og hvis der er vand/olie i bunden, så lad det blive i wok’en
  • steg først løg og hvidløg
  • tilsæt herefter blomkål, broccoli og champignon (det skal ikke steges i al for lang tid, for så bliver grøntsagerne bløde, og jeg synes, de smager bedst, når der stadig er bid i dem)
  • tilsæt nu champignon og blegselleri samt kyllingen og steg i få minutter
  • til sidst hælder du kokosmælken i (ryst dåsen grundigt, inden du åbner den, så den fede og tynde mælk bliver blandet)
  • smag til med salt og peber
  • server med cashewnødder på toppen og tomater ved siden af

Velbekomme!

Kærlig hilsen Katrine

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Følg mig på Facebook
Følg mig på Pinterest

En del af