Hjemmelavet müslibar – muslibar

Hjemmelavet muslibar

Jeg har med hjælp fra Laura bagt lækre muslibarer i weekenden. Jeg håber, de smager lige så godt i madpakken i morgen, som de gjorde søndag eftermiddag. Opskriften har jeg fundet her, og nedenunder kommer min udgave:


müslibarer, hjemmelavede, opskrift, hjemmelavet müslibar, müslibarer, hjemmelavede, opskrift, hjemmelavet muslibarOpskrift på hjemmelavet muslibar:

  • 1/2 dåse kondenseret mælk, den søde variant.
  • 50 mandler
  • 3 spsk hørfrøkerner
  • 3 spsk solsikkekerner
  • 5 svesker, hakket i mindre stykker
  • 1 spsk usaltede pistacienødder
  • 1 spsk Kelloggs K
  • 2 dl havregryn … måske lidt mindre, måske lidt mere

Sådan gør du:

Hak groft mandlerne, hørfrø og solsikkekerner. Lun mælken i en gryde til omkring 40 grader og tag gryden af varmen. Kom mandler, pistacienødder, hørfrø, solsikkekerner, svesker og Kelloggs K i mælken i gryden. Rør rundt og tilsæt så havregryn, lidt af gangen. Konsistensen skal være så alt er klistret, men samtidig ret hård at røre i. Overvej om der skal lidt mere fyld i og bestem selv om det skal være mere gryn, eller måske flere nødder. Kom det hele i et fad på ca 23×20 cm, beklædt med bagepapir, sæt i en 125 grader varm ovn og bag i ca en time. Tag ud af ovnen og lad det hele stykke køle af på en rist i 15 minutter. Skær derefter ud i passende stykker. Når de er kolde, pakkes de evt ind i madpapir.

Velbekomme!

Kærlig hilsen Katrine

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Følg mig på Facebook
Følg mig på Pinterest

En del af