Pølsehorn – hjemmebagte

Dagens middag – hjemmebagte pølsehorn

pølsehorn, hjemmebagte, madpakke, god, opskrift, lækker

Jeg har bagt pølsehorn fra Amo-bogen og med brunch-pølser. De er dagens middag, og de er gode!

Opskriften til 24 stk. pølsehorn kommer her:

  • 2,5 dl lunken vand
  • 25 g gær
  • 1 spsk sukker
  • 75 g flydende margarine
  • 1 æg
  • 1 tsk salt
  • ca. 500 g mel

Opløs gær i vandet, tilsæt sukker og rør rundt. Tilsæt resten af ingredienserne og alt det til dejen er glat og ensartet. Det er ikke længe, jeg har æltet – max to minutter 🙂
Lad dejen hæve så længe som muligt, mindst en halv time og gerne mere. Del dejen i fire og rul hver del ud til en fin cirkel. Skær dem ud som om det var pizza og rul en pølse i hver “slice”. Lad dem efterhæve i en lille halv time og bag dem ved 200 grader i 10-12 minutter. Hold øje med dem, så de ikke bliver for mørke.

Jeg er sikker på, de også er gode i madpakken. Tror du ikke?!

Velbekomme!

Kærlig hilsen Katrine

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Følg mig på Facebook
Følg mig på Pinterest

En del af