Gratis billeder – top 5 liste

Gratis billeder til dig

gratis billeder, 5 af de bedste, blogtips

Nogle gange kan jeg godt have brug for et billede, der passer til lige præcis et bestemt emne. Nogle gange har jeg ikke mulighed for selv at tage et billede, som passer lige præcis til et bestemt emne. Kender du det?!

Og vi ved vist allesammen, at det ikke er tilladt blot at google et billede og så snuppe det første og det bedste! Men det er der heldigvis råd for!

Jeg har samlet 5 sider, hvor du kan downloade billeder fra, som du frit må bruge. Dog skal du være opmærksom på brug af billederne, hvis du bruger dem kommercielt. Bruger du dem til privat brug, til indlæg på din blog eller måske på dine sociale medier, så kan og må du bruge løs af dem.

Alle billederne er gratis, og du kan læse mere om dem herunder 😉

Gratis billeder

Der findes et hav af muligheder for at finde billeder på nettet. Der findes også en masse regler om, hvorvidt du må bruge dem eller ej. På disse links kan du finde alle de billeder, du ønsker, og du må bruge dem. Helt uden at betale. Og der er virkelig mange gode imellem.

Du skal blot tage dig tid til at søge. Det er nemt at finde rundt i, og der er noget for alle!

pexels.com

Her finder du gode baggrundsbilleder, til mere generelle indlæg eller opslag. Det er ikke til mere specifikke indlæg som fx opskrifter eller gør-det-selv.

kaboompics.com

Her er billeder, der er gode til for eksempel “10 gode råd til en afslappet weekend”.

picjumbo.com

Er du til madbilleder? Så skal du helt klart tjekke denne side ud 🙂

morguefile.com

Denne side har rigtigt mange generelle billeder, også de printvenlige billeder!

jaymantry.com

Ham her er fotograf, og han deler sine billeder gratis, både til privat brug og kommercielt brug. Denne er den eneste, hvor det tydeligt fremgår, at du må bruge dem til kommercielt brug.

Kender du andre sider end disse?

Jeg håber, du får god brug af linksene.

Kærlig hilsen Katrine

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Følg mig på Facebook
Nyeste pins
En del af